Beköltöztem a "téli szállásra" és rendbehoztam a "nyári szálláson" lestrapált pengék éleit. Közben azon tûnõdök, milyen gombakonzervet készítsek. Ha valakinek jó ötlete van, örömmel fogadom :thumbup
Printable View
Beköltöztem a "téli szállásra" és rendbehoztam a "nyári szálláson" lestrapált pengék éleit. Közben azon tûnõdök, milyen gombakonzervet készítsek. Ha valakinek jó ötlete van, örömmel fogadom :thumbup
Flóbert felejtõs.
A btkban elvileg ugyan annyit ér, mintha élessel variálnál. Valamit elszúrsz akkor szabsértés, aminek nyoma marad, ha esetleg késõbb élesre gondolsz.
Drága a lõszer semmi értelme nincs. Többre mész egy AS fegyverrel, ha gyakorolni akarsz, ha önvédelem akkor pedig gázpisztoly POM toldattal.
Elrendeztem a biztositasom a BASC-nel, ugy nez ki jovo hetre van egy interjum egy farmernal, hogy lohessek a foldjen (agyag, woodpigeon, meg nyul), illetve megint soretest butykolok, most kiszereltem a toldast a tusbol, mert igy a bal kezem nem er oda, ahova kell, s nem tudok fordulni eleg folyamatosan. A pofadek eleg lesz ugy velem. Ime egy kep a megviselt toldasrol: Csatolmány 636
Az öreg dízellel nincs gond..ízzítógyertyacsere, és csókolom.
Szoval, voltam agyagra loni, eleg jol ment, pecazast toroltuk az idojaras miatt, megvan az engedelyem egy farmertol, hogy lohetek a foldjen, penteken megyek "vadaszni" egy masik sraccal mashova, szombaton ceges agyaggalamb, s kozben meg mindig auto (Discovery) vasarlas a napirenden. Ja, meg szabin vagyok, de nincs idom pihenni...
Ma gondoltam egyet, auto marad a munkahelyen, vizallo kabat, BOB elo, s hazagyalogoltam az omlo esoben, hegymenet, parszaz meteres szintkulonbseg, kb 5km, 1 ora 10 perc alatt megvolt. Most reggel is mehetek gyalog...:)
Én ilyet rendszeresen csinálok, mert bérletre nem költök, azt amikor szervízben van a canga, akkor marad a séta... Igaz csak 3 km egy irányba, de 9kg alapjáraton a táskám, ha esik, ha fúj, menni kell, mert fizetésbõl élek... Persze azért a te teljesítményed mindenképpen figyelemre méltó!
Na tegnap ellenõrzésre és újratisztításra került 10db 10literes mûanyag kanna, amiben vizet tartok. Februári és márciusi elrakások voltak. A tízbõl csak egyben volt valami szennyezõdés, de lehet hogy a lezárás volt rossz (gyenge). A többiben olyan tiszta és átlátszó volt a víz, mintha frissen a csapból jött volna. Megkóstoltam, sajnos a mûanyag íz uralkodott rajta, meg volt mûanyag utóíze, de ettõl eltekintve nem vettem észre más, káros hatást. Naptól védett, szobahõmérsékleten volt tartva, nyáron sztem olyan max. 26 fok lehetett a szobában.
Összegezve elmondhatjuk, hogy nem volt rossz, bár utólagos ízesítés vagy talán forralás (nem próbáltam) jót tehet neki. SHIFT szituációban valószínûleg ölnének érte, úgyhogy vízcsere és újból elrakás.
(Lehet venni fogok összehasonlítás miatt olyan ásványvizet, amit direkt nem bontok fel, csak 6-8 hónap múlva...)
Megettem - volna - egy két hónapja lejárt szavatosságú knorr sajtkrémlevest. Zacskós, por alapú (állagú?), de olyan szaga volt, hogy vizet már rá se öntöttem. Lehet hogy ha másikról lett volna szó, amiben nincs sajt, akkor még jó (lehet kipróbálom azt is), de ennek nem volt biztató összhatása, inkább íveltem a kukába. Alapból ha jól emlékszem egy évig jók a gyártástól, amiket eddig lejárat elõtt ettem, még mind rendben volt.