Szerintem szinkronnal még csak az elsõ évad van meg.
mozicsillag.cc oldalon keress rá
Printable View
Szerintem szinkronnal még csak az elsõ évad van meg.
mozicsillag.cc oldalon keress rá
Mizu! Itt meg tudod nézni mind a négy évadot feliratozva.
http://walking-deadhq.atw.hu/
Nagyon király sorozat! :thumbup
Köszönöm nektek az infókat!
Legyen kellemes hétvégétek! :thumbup
Most néztem meg.
Kánikulai délután (1975)
"Dog Day Afternoon" (eredeti cím)
http://www.imdb.com/title/tt0072890/
"Sidney Lumet és Al Pacino erõs párosítás, kiváló film született kettejük ezen együttmûködésébõl is. A film 1972-es megtörtént esetet dolgoz fel, amelyben két férfi kirabolt egy new york-i bankot. Elszánt, ám meglehetõsen kétbalkezes amatõrökrõl van szó, így mielõtt meglépnének a pénzzel, addigra már a rendõrség és a bámészkodó tömeg már réges rég körbevette az épületet, így megindul az idegõrlõ macska-egér játék, ahol a tét a túszok kiszabadítása és a vérontás elkerülése. Ráadásul mindez egy forró, augusztusi napon. Kiváló média -és társadalomkritikát kapunk, olyat ami bemutatja azt is, hogy egy ilyen helyzetben a legkisebb gesztusnak, tettnek vagy szófordulatnak is döntõ jelentõsége lehet az ügy kimenetelének szempontjából."
A napokban zomulás volt a téma, most akadtam ebbe:
A helyõrség – A Szpecnaz ébredése
(Még nem néztem meg)
Az Expendables 3 kikerült torrentre, pedig még 2 hét van a mozis megjelenéséig. Már több mint 1 millióan letöltötték, a filmkészítõ cég pedig perel több torrent oldalt, meg a letöltõket-feltöltõket-megosztókat is. Jó sok pénzt veszítenek ezzel.
Megértem ha elkezdik megosztani a DVD megjelenése után, de mikor egy filmet már akkor megosztanak, mikor még meg se jelent, azt eléggé elítélem. Szerintem buknak emiatt vagy 10 milliót. Talán többet is.
Azt nem tudom hogy miért a torrentezõket akarják perelni, mikor a tolvaj a stábjukban lehetett, mert valaki bentrõl lopta el és a belsõ ember töltötte fel valahová. Azt kellene megtalálni aki köztük a tolvaj. (Errõl nem írtak semmit a hírekben, ezek szerint meg se próbálják megkeresni hogy ki volt? Miért nem? :confused: )
Sajnálom hogy így jártak. Én biztosan meg fogom venni a 3. részt. (Az elsõt is megvettem.)
Nem biztos hogy meg fogom venni a 3. részt.
Elolvastam néhány értékelést és elég lesújtó a dolog. Elõször is, PG13. (Ami annyit jelent hogy gyerekeknek is ajánlott, 13 és afölött.) A filmben nincs vér. Még CGI vér se. Sokan azért kritizálták mert nincs se története, se elég akciójelenete. Ráadásul van valami új csapat is, fiatalok, akik túl nagy hangsúlyt kaptak a filmben.
Mi olyan nehéz abban hogy valaki '80-as évekre hajazó akciófilmet készítsen.
Kell bele akció, akcióhõs, valamilyen elfogadható történet - ami nem túl bonyolult de nem is túl nagy ostobaság, erõszak, mûvér CGI nélkül.
Mi ebben a bonyolult hogy nem lehet összehozni? :rolleyes:
Az elsõ rész nagyon jó volt. Volt benne elég akció, meg erõszak is. Ha mindent kihagynak a 3.-ból akkor az vézna lehet.