Eredeti hozzászóló
P. Dude
Mennyire furcsa ezt olvasni... És mennyire jó. Ez egy éve volt, siralmas fizuval. Holnap jön az új fizum az új karácsonyi prémiummal, és ahogy látom, kb. mindenből tudok készletezni, és csodás ajándékokat venni. Végre... :) Hogy a héten (még a novemberi költségvetésből, és ezzel ezt 2023-ra le is tudtam) mit is készleteztem... Hát, a világ egyik legcsodálatosabb növényéből (természetesen legálisan forgalmazott gyógynövényről beszélek) egy - biztosíthatlak benneteket - igazán prepperhez méltó készletet. S egy fél literes csatos üveget, amelybe a Természet másik legcsodálatosabb (félreértés ne essék, szintén legálisan forgalmazott) forrásából került egy prepper becsületére váló készlet. Hmm. És akkor decemberben most már felszabadultabban tudok fordítani egy hát hogy is mondjam, talán némileg hagyományosabb prepperkedésre. (Habár én ezt prepperkedésnek is tekintem, legalábbis a magam részéről.) TMIB, köszi ezt a fórumot, tényleg. Hajts fel egy kis kupica decemberi pálinkát, vagy amit szoktál, respect neked a fórumért, és kapcsolj ki te is néha kicsit. :beer: Hány fok van nálatok? :)