Nem egészen.
Egyszerû matematika.
Ismered a sakktabla es buzaszem történetét gondolom.
Printable View
A matematika jó dolog.
Csak, ha rossz a kiindulási alap rossz a végeredmény is.
Számoljunk ma is!
Tudnak 698 490 fertõzöttrõl, az Szávik és Merkely (felkent Corona Tanúi püspökök) televíziós nyilatkozatai szerint ~6 984 900 valós fertõzöttet jelenthet. Hétszerestõl, a hússzorosig szólnak a nyilatkozatok.
Van 1 077 947 kétszeresen is oltott akik olyan védettek, hogy csak na.
Van ~1.000.000 kiskorú akik nem veszélyeztetettek még a legfõbb orákulum szerint sem.
Az annyi mint 6 984 900+1 077 947+1.000.000=9 062 847 fõ aki így, vagy úgy de védett.
Magyarország lakossága 9.770.000 fõ
Azaz:9.770.000-9 062 847=707 153 fõ akit még fenyeget a rettenet, illetve akik fenyegetik egymást.
Ha az egyszer oltottakat is fegyelembe vesszük, már nincs akire mutogatni lehet.
Hány százaléknál is tartunk immunitásban?! Ne én írjam már ki!
Valaki legyen szíves számszerûsíteni helyettem! Ne csak engem átkozzanak ki a Koroniták Ösznépi Rettegõi
Ugye túl vagyunk minden határon?
Lassan elfogy, akivel még riogatni lehet!
Ilyen számok közreadása mellett, 10-15 nap múlva elfogynak azok akikre még mutogatni lehetne.
Egyébként megnyugtató, hogy az egyéb halálokoktól már nem kell félni, hiszen a töredékét teszik csak ki az általuk eddig produkált haláleseteknek.
Persze, a matematika nem fér össze a Kovidita Egyház és a Korona Tanúi gyülekezet vonatkozó dogmáival.
Szerinted a 17 nyitott amerikai államról is korai beszélni. (Bár Te legalább reagáltál rá.) Persze ez is egy vélemény, és még igazad is lehet. Viszont ez a vélemény azt valószínûsíti, hogy ha 2-3 héten belül esetleg valóban nullához közelítene az új fertõzöttek száma Magyarországon, nektek az sem lenne érv semmire, amíg egyetlen koronavírusos esetrõl hallani a világban. Akkor viszont ez egy nyitott kapukat döngetõ, végtelenített beszélgetés.
Hiszen aksurv azt is leírta, hogy amíg nincs 100 % beoltva, addig a nem oltottak még a meglévõ nyájimmunitás mellett is olyan újfajta járványt robbanthatnak ki, ami megölheti a már oltottakat is.
Mivel sokan viszont eleve nem kaphatnak oltást (pl. a bel által említett szervátültetettek), így soha nem lesz 100 %-os átoltottság a világon. Akkor pedig mindörökkön örökké lehet rettegni és bezárkózni, vagy ami még jobb: gyûlölni a nem oltottakat (láthatóan egyébként a cél pontosan ennek az elültetése volt a fejekben). Tudniillik, ha egy szervátültetett összejövetelen sok nem oltott személy találkozik, akkor kirobbanhat egy új járvány, és az oltottak is hullanak.
Erre jelenthet endlösungot bel javaslata a nem oltottak börtönbe zárásáról. Én annyiban fejleszteném tovább, hogy azokat is bezárnám, akik nem kaphatnak oltást. Nehogy már a teljes magyar lakosságnak rettegnie kelljen 11 ezer szervátültetett miatt.
(Egyébként nagy lehet a nyomás. Nálunk a háziorvos most üzente körbe a regisztráltakat, hogy AstraZeneca érkezik, és aki akar menjen. Szerintem tolongani fognak az Astráért. :haha: )
Szia,
Szerintem "is", vagyis vannak kozponti protokolok, de egy orvos 10 eves tanulasa, es foleg az elettapasztalata markansan tobb annal, mint amit egy nehany soros folyamatabran le lehet irni.
Lazan ide kapcsolodo dolog, hogy amikor reges-regen tanultam mesterseges inteligenciat, akkor volt egy olyan fogalom, hogy szakertoi rendszer. Ez nagyjabol azon alapult, hogy vannak primitiv, iskolaban megtanithato dolgok, ezeket nem csak egy gyereknek lehet elmondani, hanem egy programnak is be lehet irni. Azonban nem veletlen, hogy kulonbseg van az iskolabol frissen kikerultek es a szakertok kozott. Ez utobbiaknak nem megfogalmazhato tudasa van! Akkoriban azt tanultuk (de igazabol nem mukodott), hogy ezeket a szakertoket kerdezgetni kell, hogy milyen helyzetben mit dontenenek (azt nem kell kerdezni, hogy miert az a dontesuk, mert azt mar ugyse tudjak megfogalmazni!), ebbol fel lehet epiteni egy adatbazist, ami alapjan lehet tanitani a programokat.
Ezt azert irtam, hogy ramutassak, egy protokol vegtelen primitiv dolog egy jo szakember tudasahoz kepest, a protokolok eroltetese szerintem zsakutca (azzal egyutt, hogy egy kezdo szamara nagyon hasznosak).
Bel
Ha nincs elõírva nekik hogyan/mivel kezeljék a betegeket, vajon van különbség a kórházak között hogy hányan kerülik el a gépet és hánynak sikerül megmenteni az életét a géppel?
U.i.: Eléggé vegyesek a tapasztalataink az orvosokkal, gyakran félvállról veszik a dolgot vagy félrekezelik az embert :(