Biztos jól szellõzik!
Printable View
Neked csinál gyapjúból is, talán az szellõzik ;)
Ahogy kéred úgy csinálja. Házi gyártmány így amit a megrendelõ mond az lesz a végeredmény :thumbup
Ez a cucc mivel tud többet 18000-ért ,mint egy bw-párka 6000-ért?
Az anyaggal, varrással nem lenne gond, megcsinálnám magamnak.
Nekem polartec(nem polar, polar fleece, meg ilyenek) anyagú belebújós anorák lenne a legjobb, de 30.000Ft alatt még nem láttam. :(
Van brit parka-m, az alá nagyon jó viselet a polartec felsõ.
A polár néven kapható termékekbe sajna elég hamar beleizzadok, néhány softshell(pl. helikontex) terméket tudok még aktívabb mozgás(pl túra) mellett elviselni beleizzadás mentesen.
A BW párka nem sokat ér ha igazi tél van és egész nap kint kell lenni. Kell a hõszigetelõ képesség de nem jó a skandináv formák nagyon befülled benne az ember. Én tollkabátra veszek erõs vászon kabátot mint pl a BW párka huzat vagy irhabunda ha nincs lehetõség mozogni( 8.000 ft-ért vettem a piacon).
Az egyik videomegosztón találtam egy videot,miszerint egy magyar srác szifonba tekert patron segítségével co-t nyomott egy vizespalackba amibe elözöleg gabonát rakott.A bolhapiacon találtam egy Lindés csak élelmiszerre gyártott co palackot 2021-ig nyomáspróbázva.2021...Tán a világ sem fog állni...De 10 euroért nem hagytam ott.
Végre kaptam egy olyan bakancsot,ami tényleg kényelmes...elsõre!Csatolmány 6962Csatolmány 6963
Ha már ott voltam vettem egy egyszerû,olcsó túra zsákot is,50 literes.Csatolmány 6964Csatolmány 6965A katonai cuccoktól szép lassan megszabadulok,Inkább polgári.Ha kell szépen besimulok a többi ember közé,semmi feltûnés.No meg jön a túra szezon és a sviss arms már elég avittas.
Ja az 511-es továbbra is eladó (35000?...Ez már ajándék Testvérek,valakinek hadd adjak már :D )
No meg vettem egy vadász kabátot is,leértékelve,de lesz még hideg jövõre is.Pehely könnyû,pihe puha,extra meleg,vízálló,A bakancs és a hátizsák mellett a kabát a legfontosabb!Csatolmány 6966Csatolmány 6967
Egyetértünk, a kabát fontos része felszerelésünknek! Én a katonai vonalat szeretem. Van benne ráció, hogy inkább civil cuccokat szerzel be, ha városi tartózkodásra rendezkedsz be. Ott valóban nem fogsz kitünni. Ha kötözködni akarok azt mondanám, hogy a jó kis "civil" vadász kabátod pont az M65 mintájú kabátokra hajaz...és esélyes, hogy nem csak én látom így...
Hogy a témába is írjak, beszereztem egy kisméretû lámpát, egy AA elemmel/aksival megy és kis fényerõn 60 órát világít, ha erre van szükség...ha tehetem nem veszek noname olcsó terméket, így érzem megbízhatóbbnak...
Tedd félre nekem a hátizsákot, tavasszal elviszem!!!