Akkor a Dexter-t ha eddig nem nézted, akkor ezután már ne kezdj bele. Abban olyan helyzetekbe kerül a főszereplő, hogy már én éreztem magam rosszul miatta. :haha:Idézet:
mindenesetre engem kezd idegesíteni ez a sok negatív történés
Printable View
Akkor a Dexter-t ha eddig nem nézted, akkor ezután már ne kezdj bele. Abban olyan helyzetekbe kerül a főszereplő, hogy már én éreztem magam rosszul miatta. :haha:Idézet:
mindenesetre engem kezd idegesíteni ez a sok negatív történés
Ezt azért nem mondanám, Andreát mindenki utálta. Tőle már csak Rick volt feleségét szidták jobban. :D
Én úgy sejtem, hogy most úgy változik a sorozat ahogy a rajongók akarták. Kimozdultak a börtönből és a Kormányzónak is annyi. Megint fókuszálhatnak majd a zombikra és a vírusra. :)
Nekem magyon tetszett ez a rész! Az egéssz sorozat legjobb része volt!!!
Andreát és Milton-t sajnáltam. T-dog-ot is, mert ő volt a nyugodt karakter a háttérben. Dale-t egy kicsit sajnáltam, de Shane-t nem igazán.
https://www.pinterest.com/pin/508484614147558717/
:D
Túlságosan kavart, egy idő után idegesített. Andreát azért utálták annyian, mert logikátlanul csinált mindent, még akkor is hitt a Kormányzónak, mikor már egyértelmű volt hogy miket művel, és leszúrhatta volna, de mégsem tette mikor alkalma volt rá.
40 WD meme
http://www.funnyordie.com/slideshows...-from-season-3
Filmbarátok Expressz: The Walking Dead kibeszélés 4.évad/1 [SPOILERES]
http://www.youtube.com/watch?v=qOTlcQ2scWs
Most jut eszembe hogy mit felejtettem el a múltkor.
A Kormányzó azt mondta, hogy nem érdekli a bosszú, ő csak a börtönt akarja. Rick meg egyezkedni próbált vele.
De minek?
Miért nem mondta el hogy mi a helyzet a börtönnel? Egyszerű a képlet, a börtön fertőzött, sokan meghaltak valamiféle pestisben, aki oda bemegy megfelelő gyógyszerellátás nélkül, az meghal. Nem hinném hogy a Kormányzó az új családjának kínhalált szánt volna, főleg nem a kislánynak. Ha nem hitte volna el? Néhány embert bevihetett volna Rick, hogy bizonyítsa nekik. Még mindig tele volt a börtön lábadozó, rendkívül gyenge és még mindig beteg emberekkel.
Ez vagy a sorozat íróinak nem jutott eszébe, vagy talán szándékosan hagyták ki a lehetőségek közül? :confused:
Nem ismerem konkrétan a szitut, de gondolom azért nem mondja el hogy (majdnem) mindenki beteg, hogy ne tudja az ellenség, hány harcra fogható embere van.
Talán, bár csak a csapata fele volt lebetegedve, és ha tudta volna a Kormányzó, hogy vannak betegek és mégis támadni akart volna, akkor az túlzott önbizalmat eredményezett volna nála, amit ellene fordíthattak volna. Vagy akik bementek körülnézni, azokat túszul ejthették volna és kicserélhették volna őket Hershel-re és Michonne-ra. És persze lett volna egy halvány esély arra, hogy a Kormányzó is meggondolta volna magát és akkor megúszták volna az egész csatát, egyetlen áldozat nélkül.
De akkor nem lehetne látványosan lövöldözni autókat felgyújtani/robbantani, tankot bevetni, és növelni a feszültséget, hogy végre történjen valami. Mert az izomagyat is le kell ültetni a nézettség miatt, nem csak a preppereket.