Nem írta hogy miért.A jelszót jól gépeltem be a csökkentett módot meg kipróbálom.
Köszi a választ!
Printable View
Nem írta hogy miért.A jelszót jól gépeltem be a csökkentett módot meg kipróbálom.
Köszi a választ!
Köszönöm a választ!
Spórolós oldal. vannak egész használható ötletek. http://sporolok.blog.hu/
Egy kérdés:
Ti halogattok dolgokat, vagy szeretitek ha minden hamar el van intézve? Gondolok itt mondjuk az adófizetésre. Halogatjátok a papírok kitöltését, vagy amint lehet kitöltitek és feladjátok? Vagy a csekkekre. Ha van egy csekk vagy számla, azt rögtön befizetitek, vagy vártok vele az utolsó napig? Esetleg más hivatalos, vagy munkaügynél vártok az utolsó pillanatig, vagy mindent elintéztek gyorsan és nem aggódtok miatta később?
Azért kérdem mert nálunk ez nagy probléma. Én szeretek mindent azonnal elintézni, aztán nem aggódni miatta, barátnőm meg mindent az utolsó pillanatig halogat, nem akar adópapírt tölteni, pedig 4 hónap lenne rá, hanem vár az utolsó napig. Hivatalos dolog van, nem intézi el hetekig, hónapokig, hanem majd az utolsó napon, ha meg valami gond van, akkor derül ki, például nyomtatni kell, de nincs nyomtatópatron, kifogy a papír, valami nem működik, az Internet nem megy.
Szerintetek mi a "normális"? Gyorsan elintézni és nem aggódni miatta, vagy az utolsó pillanatban intézni és kapkodni, meg bízni abban hogy a posta se fog késni vele?
Eléggé felbosszantott ma az asszony ezzel, úgyhogy azért vagyok kíváncsi, hogy másoknál ez hogy megy. :hogymi:
Általában ha tehetem amit lehet elintézek hamar, a csekk befizetést én is kiszoktam centizni :-)
Nálam inkább a szabadidõ hiánya ami miatt halasztom a dolgokat.
Amit intézni kell, azon én is hamar túl akarok lenni, de csekkek azok sokáig hemperegnek itt-ott.
Fõleg amelyik arra nem képes hogy kitöltött csekket küldjön a pénzért (pl. gépjármûadó, kommunális adó).
SZJA: volt hogy azt hittem beadtam a bevallást, aztán szeptemberben írtak hogy jó lenne ha már beadnám :).
http://youtu.be/ynIUOYFC_ho
:huuu::confused:
Minősíthetetlen. :hogymi:
Majdnem annyira mint a Való Világ villa sztárjai. :haha:
Minden azonosítatlan repülő tárgy UFÓ. Tehát amíg a helikopter fejlesztési stádiumban volt és nem volt elterjedve, az is UFÓ volt. Vagy a sugárhajtású repülőgép. De még a sárkányrepülő is, vagy az a sárkány amivel a gyerekek játszanak. Az elterjedés előtt UFÓ volt. De ha ma lát valaki egyet és nem tudja beazonosítani, addig hívhatja UFÓnak, hiszen nem tudja hogy mi repül ott az égen. :)