Akkor ha az egészet nézzük, minden a legnagyobb rendben :D
Printable View
Akkor ha az egészet nézzük, minden a legnagyobb rendben :D
FB: Köpönyeg.hu (kb. egy órája)
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...89521597_n.jpgIdézet:
Tamási mellett hihetetlen mennyiségû esõ zúdult le. Mindent elöntött a víz.
Ez de dúrva , jó ,hogy nem mi kaptuk meg ....
Úgy nézem jég lehet a füvön.
Hát igen. Ez jo kép! :) Saját szememmel láttam. Saját gumicsizmàmmal tapostam! :D A koppány ami bokáig érö folyo elég szépen megnött! Bár volt már nagyobb is.
Jó kép! :eek:
Nálunk csak annyi történt hogy most kezdtek rügyezni a fák, ez nagyjából 1 hónapos késés. Tavaly másfél hónapot késett a tavasz, most 1 hónapot. Jövõre talán csak két hetet fog. :hogymi:
Lám csak lám, a globális felmelegedés jótékony hatása: kevesebbet késik a tavasz :D
Amúgy elmélkedtem azon a hozzászóláson, hogy az emberek nélkül is símán ez van, és hogy csak 1-1,5% köszönhetõ nekünk.
Nemtudom, lehet hogy ez igaz, de akkor is, ettõl függetlenül én örülök minden olyan kezdeményezésnek, ami azt a célt szolgálja, hogy kevesebb kõolajat égessünk, kevesebb lyukat fúrjunk a földbe, kevesebb mérget szívjak, stb...
Szóval oké, hogy nem mi vagyunk a fõ okai, de nem szívesen lennék Pekingben például. Inkább legyen 1-1,5 fokkal hidegebb és tisztább a levegõ.
Na már megint ömlik az utcákona a viz! :D Mindenki szentségel de nekem tetszik! :D
Amugy a globális felmelegedés hülyeség. Inkább csak mérgezzük a környezetet ahonnan a kajánk vizünk pevegönk van.... Gyakorlatilag magunkat mérgezzük. Ha nem lenne elég hogy a félkész cuccok is teli vannak minden "joval"... Asszem ezt nem kell részletezzem.
túlélõ: szerintem egy két lópókróc nálatok is elkelne :):thumbup