13 napig tartott, de végül engedélyezték a Steemit fiókomat. De a 10. nap külön fel is kerestem egy admint, aki küldött egy linket egy nyomtatványhoz, amit ki kellett töltenem és be kellett küldenem. :eek:
Printable View
13 napig tartott, de végül engedélyezték a Steemit fiókomat. De a 10. nap külön fel is kerestem egy admint, aki küldött egy linket egy nyomtatványhoz, amit ki kellett töltenem és be kellett küldenem. :eek:
A videós oldalukon még keveset jártam, oda is regisztráltál?
Nem, egyelőre meg kell oldanom hogy egyáltalán működjön, mert csak szürke négyzetet látok a videók helyén. Próbáltam egy tippet, de az nem oldotta meg a problémát.
Follow, vote megvan :)
Amúgy a videós témában biztos, hogy böngészõbeállítás a ludas, milyent használsz?
Érdemes lenne egyet csak arra kinevezni, és ott engedélyezni minden szirsz.rt a rendszernek. Firefox jó lehet, ott eléggé ki lehet kapcsolni a nyomon követést, de attól a flash meg a script még mûködik.
Amúgy Steemit is tele van hamis fiókokkal, hiába a nagy ellenőrzősdi. Elfogadták a regisztrációm, aztán úgy 30 perccel később 142 követőm volt, sok arab nevű, holott még videót se töltöttem fel előtte. Illetve mikor feltöltöttem kaptam rá 1 darab tetszikelést, viszont Youtube-on megnézve 0 ember nézte meg a videót Steemitről. :hogymi:
A videó-oldalukat próbáltam vagy 3 féle böngészővel, egyelőre egyikkel se ment.
Azok "bányász-pool"-ok emberei, nálam is az elsõ perctõl volt vagy 100 feliratkozó. Mondjuk sok vizet nem zavarnak, ha megnézed, szinte nulla az aktivitásuk.
A videóra én adtam egy vótot, mondjuk azt nem tudom, hogy miért nem számítja a megtekintést a jutub rendszere. Elméletileg hiába beágyazva osztod meg, számolnia kellene azt is.
Csak két teszikelés volt rajta, de gondolom az a 2 ember sem nézte meg. Valójában ha a sok a robot, de nincs valós néző és olvasó, akkor az úgy eléggé bukás. De majd azért még próbálgatom.
Jelenleg a steemit olyan, mint a fészbúk volt 2005-2006 környékén. Az elején van a sztori, ráadásul mivel nincs hagyományos közösségi oldalas felülete, hanem a tartalomgyártásra "szakosodott", így a kinézete és a kezelése is megszokást igényel.
Alapvetõen jó irány, hogy a jutubnak meg az instának már csinált konkurens felületet, innen el lehet indulni. Nekem személy szerint nem hiányzik a klasszik fész felület, de biztos, hogy sok ember azért sem használja, mert nem olyan, mint az. De talán majd idõvel rájön a staff, hogy az exhibicionizmust érdemes kihasználni :)
Az új EU tervek miatt kezd beparázni mindenki. A legnagyobb Youtuberek is arról hoznak le videókat hogy az EU terve az, hogy MINDEN keresztülmenjen egy szűrőn, mikor valaki valamit feltölt. És ha lenne benne bármi copyrightos (pár másodperces zene, kép, videó), akkor blokkolná a rendszer és nem lehetne feltölteni. Egyszerűen szólva befellegzene a film-értékelős videóknak, a zene-értékeléseknek, a szatírának, a gúnyvideóknak, de sok mémnek is.
Csak az alapokat olvastam el róla, de ha a negyede igaz lesz, már az is katasztrófát jelent a szabad Internetezés szempontjából. :(
Csak ezt nem tudják majd betartani. Mert oké, nem lehet mémet csinálni, nagy ügy. Pármillió ember világszerte szív egy kicsit.
De mondjuk egy nagyon leszûkített példa: ezzel nagyjából a filmajánlókat, filmkritikákat is hazavágják, amelyek viszont a mozipénztáraknál fognak lecsapódni bevételcsökkenésként, ami továbbgyûrûzik a forgalmazókhoz, gyártókhoz, azok meg seggberúgják a kormányokat. Mert itt éves szinten 100milliárd dollárokról beszélünk világviszonylatban, ha annak csak az 1-2%-a a csökkenés, még az is k.rva sok.