Eredeti hozzászóló
aksurv
Itt mindenki folyamatosan harcol dominanciáért odahaza? Épeszû férfi a feleségéért és családjáért, nem pedig ellene van. A cél az, hogy nem neked, hanem hogy neki legyen jó, és a jó feleség pont így gondolja, nálunk viták ezen szoktak lenni. A legjobb, legvágyottabb dolgai tõlem vannak, mert magára sajnálja.
Egy normális kapcsolat kooperáción és nem dominancián alapul. Hülye az pasi aki felesége eszét nem használja, és még hülyébb, ha ellene akar dönteni. Az elmúlt majd 20 évben talán kétszer volt igen/nem szintjén feloldhatatlan ellentét, volt, hogy nekem volt igazam, volt hogy neki, de az vált be hogy ilyenkor feleségem megbízik az megérzéseimben, ugyanis egy döntés az nem dominanciáról szól, hanem a felelõsségvállalásról szól. Ha már beszéltél kisírt szemû feleséggel oldaladon, komor arcú orvossal a gyerekedrõl, akkor tudod, hogy mirõl beszélek. Ilyet értelmes ember nem kíván magának. Feleségem azt szokta mondani, hogy egy probléma addig probléma neki, amíg el nem éri, azt, hogy nekem is az legyen, onnantól tudja, hogy nekifekszem és vagy így, vagy úgy megoldom.
Nõk vezetõ szerepérõl. Olvastam errõl egy komoly tanulmányt.
Jobb ha hozzászoktok, mert jóval több kerül be egyetemekre, és több is végez, vezetõket pedig a tanult emberek adják. Az, hogy egy fõnök nõ v. férfi az mellékes. Vannak jó, és vannak rossz fõnökök, nemtõl függetlenül.