Igazad van. Az Index (Sárga) fórumon volt fél éve egy változtatás, azóta eléggé visszaesett ott a hozzászólások száma. Átrendezték az egészet, gondolom azért változott a link is. Megyek és kijavítom, köszi. :beer:
Printable View
Igazad van. Az Index (Sárga) fórumon volt fél éve egy változtatás, azóta eléggé visszaesett ott a hozzászólások száma. Átrendezték az egészet, gondolom azért változott a link is. Megyek és kijavítom, köszi. :beer:
Szerintem jobb lett így az Index fegyveres, hogy külön fórumcsoport lett. Könnyebben lehet megtalálni mindent, mint amikor 400 fórum volt egyben.
Lehet, de most meg nem szól hozzá ott senki. A "Fegyvertartás és félelem" volt a legérdekesebb rész és lassan rajtam kívül már senki nem ír oda egy szót se. :( Pedig régen azok a topicok nagyon pörögtek.
Nem hittem volna, de most írta a vevõ, hogy odaért hozzá a csomag. Érdekes hogy Puerto Rico-ba van hogy 2 nap alatt odaér a küldemény, de ha mondjuk Kaliforniába küldök valamit akkor elõfordul hogy 10 munkanapig is eltart. :hogymi: Eléggé véletlenszerûen szállítja a csomagokat a posta. Mindegy, a lényeg hogy végül csak megkapta a vevõ és a végén még meg is köszönte hogy törõdtem a helyzettel. :thumbup
Legalább szólt. Már az is valami. Így meg fõleg, hogy happy end. A posta meg, ha nem kína, sajnos ilyen. Még esetleg svájcban lehet jó, de ott mi nem az?
Többször is elõfordult már hogy türelmetlenkedtek és szólnom kellett nekik hogy nyugodjanak le és várjanak 3 napot. Valahogy a végén odaér a küldemény. Nem tudom mi olyan sürgõs az embereknek. Én az egyik kínai rendelésre már 3 hete várok mégse írtam még nekik. A múltkor a lámpának is kellett vagy 5 hét.
Hehe, igaz, én ha ebayrõl rendelek, mindig 30 napot számolok rá. Utána már azért kezdek figyelni, de szerencsére eddig még minden megjött.
Én most megkaptam hogy után rendelte a bolt amiért már fizettem. Visszamondtam az egészet, utalják vissza pénzt. eBay-rõl rendeltem, 2 óra múlva megkaptam az igazolást hogy feladták és úton van a csomag. :D Gyorsan ment. Rögtön az eBay-el kellett volna kezdenem.
Ebay-en majd vigyázz, mert ha jól tudom, február közepétõl már csak 30 nap van "case"-t nyitni a korábbi 45 nap helyett.
Néha szoktam vásárolni, nem gond. A 30 nap úgy lenne probléma, ha nem helyben szállítanák ki. De így általában 2-5 nap alatt azért ide szokott érni amit rendelek. Új dolgokat szoktam venni, olyanoktól vásárolok akiknek rengeteg jó visszajelzésük van. Az sokat számít.
Amikor pár hónapja gondolkodtam egy vállalkozáson, volt néhány érdekes tapasztalatom eBay-en, de szerencsére idõben átláttam a szitán.
Van egy olyan átverési forma, hogy meghirdetnek valami drágát, gépjármûvet, motort, akármit csak drága legyen. Aztán letárgyalják hogy ne eBay-en fizess nekik, hanem a rendszert megkerülve küldj nekik pénzt. Talán nem is PayPal-al, hanem csekken, vagy Western Unionnal. Aztán eltûnnek a pénzzel és sose látod õket, az áru meg valószínûleg sose létezett. Úgyhogy vigyázni kell, mert ilyenek is vannak.