Tanito jellegu kritikaert sosem... :)
Printable View
http://cdn.vectorstock.com/i/composi...tor-764838.jpg
Szerintem az unlike az az, mikor valaki valamit tetszikel, de aztán visszavonja. A dislike pedig az ami eleve nem tetszik neki és rányomja a dislike-ot. (Már ahogy én gondolom. Lehet hogy nem így van, csak így tartanám logikusnak.) :)
Töröltem a veszekedést. :hogymi:
...az eredeti topicot töröltettem,mivel egy fórumtárs jelezte,hogy esetleg van akiben riadalmat kelthet...ezúton is elnézést kérek ,ha így volt,de a jó szándék vezetett.. a 73 topic újra él egy novella formájában...kicsit visszavettem a kemény stílusból,tehát mindenki bátran olvashatja....
A kijevi eseményeknél nem jelent meg a hozzászólásom. Ha megtennéd, hogy közbenjársz a dologban.
Linkes hozzászólást áthelyeztem a megfelelõ topicba.
A "Csináld magad - Fõzéshez" nyitott témámat megszüntetnéd és áthelyeznéd az ott általam leírtakat az Õsi mesterségek al-fórum kemencés építõsébe? Nem figyeltem, hogy ez létezik bocsánat. No igen ez van, mikor Newbieskedik az ember :).
Ok, áthelyeztem. :)
Topic: Fegyvertartás - érvek, ellenérvek #167 hozzászólás
Megkérem Túlélõt,hogy ezen topic 167 bejegyzésébõl az én hozzászólásom idézetét törölje...semmiképpen nem értek egyet ezzel a hozzászólással és nem járulok hozzá,hogy akár a nickem is szerepeljen ilyen szövegkörnyezetben! Kösz!