-
2 napja: "Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 39 migráns a baranyai Kislippó térségében."
Ma: "Huszonkét afrikai és ázsiai menedékkérőt és román állampolgárságú segítőjüket tartóztatták fel a román hatóságok 700 méternyire a magyar határtól - közölte hétfőn a román határrendészet."
"menedékkérő" - Már nem azért, de azok hivatalosan kérnek menedéket és nem tartóztatják le őket. Ezek nem menedékkérők voltak...
Újra felpörög majd a népvándorlás? Érdekes hogy itt a tél és most kapják el őket. Hogyhogy nem tavasszal, nyáron és kora ősszel próbálkoznak? :hogymi:
-
A népek meg bámulják a Tv-t, és nézik a bugyuta sorozatokat meg vetélkedõket. Azt hiszik, hogy erõszakos határsértõk, alagút ásó csempészek és emberkereskedõk, drónokkal és szupergyors motorcsónakkal csempészõk csak Amerikában vannak. Pedig ez itt van nálunk. Egy még nem volt. A tengeralattjárós illegális útvonalra még várni kell!
-
Azért lehet, hogy beszereznek néhány szonárbolyát és néhány tengeralattjáró elhárító légi egységet az adófizetõk pénzébõl....
-
A migrációról és az arab tavaszról lesz részletes elõadás Könnyezõ Sivatag címmel 2019. 12. 11.-én szerda este 18:00-kor.
Az ajánló szerint szóba került az Arab Tavasz menete (hogyan omlottak össze az államok, mi történt ez alatt a közbiztonsággal, ellátó rendszerekkel, stb. Prepper szemmel ez a legérdekesebb rész benne szerintem.:thumbup
Ezután a szíriai háború elõzményei és lefolyása lesz a téma, majd a migráció és a Kurd kérdést elemzik, valamint fake news mûködését is.
Helyszín a Mozsár Bisztró, Budapest, Nagymezõ u. 21, ingyenes a program.
Nem szoktam programokat ajánlgatni a fórumon, de szerintem ez hasznosnak tûnik.
-
Van nálunk pár migráns, minden nap vásárolok náluk. Muszlimok, és pékségük van. Tegnap kitettek egy karácsonyfát az üzletbe, és leddel feldíszítették a pultot. A vevõik tiszteletére. Minap olvastam egy iskolában betiltották az adventi koszorút a migránsok tiszteletére. Köszönjük magaspolitika! Oda kéne vinni akik betiltották a koszorút a kirakat elé, és addig csapkodni a fejüket a portálüvegbe míg sírva nem kérnek bocsánatot az ellenünk elkövetett gaztetteikért.
-
Mert a portálüveg mit vétett?
Maradjunk inkább a járdaszegélynél, az jobban bírja!
-
"A rendőrök 285 határsértővel szemben intézkedtek péntektől vasárnapig – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.
A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 75, szombaton 88, vasárnap 83 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román és a horvát határszakaszon 39 migránst fogtak el, hat gyanúsított ellen embercsempészés miatt indult eljárás."
-
Mi van itt? Elromlott a kerítés?
"A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédek 2019. december 17-én 0 óra 24 óra között 21 esetben összesen 131 külföldit tartóztattak fel - közölték a rendőrség honlapján."
-
"A rendőrök és a katonák 225 jogellenesen Magyarországon tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron pénteken."
Jó, nem napi 12 ezer, de elég szembetűnő hogy napi 2 főből lett 200.
-
Erősen emelkednek ezek a számok.
"558 határsértővel szemben intézkedtek péntektől vasárnapig a rendőrök – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t."