Megvolt a teszt?
Printable View
Megvolt a teszt?
meg nem, nem enged az asszony:) azt mondja megfazok es beteg leszek ha abban a zsakban kint alszok es nincs kedve apolni:)
Én szereztem egy "alap" elsõsegély csomagot(nincsenek sajnos gyógyszereim még, de dolgozok rajta), valamint ajándékba kaptam egy medve grills-es kis alap túlélõcsomagot(olvastam róla hogy nem a legjobb, de hát legalább van valami, majd nyomozok kicsit, és a rossz elemeket lecserélem belölle) valamint a BOB-ot állítom össze. Több mindent nem tehetek még, ugyanis jövõre várható hogy elköltözök, és majd remélhetõleg ott magával a lakással is tudok valamit kezdeni(pl. több konzerv, és egyéb élelmiszer felhalmozása, gyógyszerek,ha szerencsém van víztisztító berendezés, bár annak még utánna kell olvasnom hogy tisztában legyek vele). De jelenleg csak egy menetre kész zsákban található meg a felszerelésem (és pár másik zsákban családtagok számára alap tûlélõ felszerelés).
A héten találtam, 290 huf, gyakorlatilag egy fém cigisdoboz, csak a stílszerû, és célszerû külcsín miatt választottam :) Értelemszerûen nem hörgõropit tárolok majd benne, hanem azt, amit mutat :)
Csatolmány 7069
Csatolmány 7070
meg nem vettem meg de mar a sajatomnak erzem:)
http://www.autotrader.co.uk/classifi...=suv&logcode=p
holnap megyek megvenni. ha nincs semmi kulonosebb baja akkor meg van eletem elso terepjaroja:)))))))))
lesz bug out kocsi meg terepjarozas:)
Szép meg minden és nem is akarom elvenni a lelkesedésed de ha nem szeretnél jóban lenni a szerelõvel inkább valami suzukit nézz szerintem ;) Kint lehet a landroverek is jó árban vannak és nem drága javíttatni mivel az is hozza magával a szerelõ barátságát de azért az csak otthon van. Esetleg abban nem gondolkoztál?
Amúgy jó terepjáró képességû még automatával szerelve is, egyik rokonomnak van hobbíból egy átépített ilyen V8-as. Szomjas jószág ha esetleg nem mondta volna senki, erre készülj fel. Nekik van egy offroad baráti körük, ott suzuki, daihatsu meg talán pajerok vannak illetve ez az egy amcsi vas de õ nem számít mivel kõgazdag, megteheti.
nem veszed el a kedvem:)
ugy nagyjabol tisztaban vagyok azzal, hogy milyen szervizigenye van egy ilyen autonak.
ugy voltam vele, hogy veszek valamit olcsobbert mint amennyit tudnek ra kolteni a maradek meg amolyan szerviz penz lesz. de azert remelem, hogy nem lesz sok gond vele. sok jot hallotam errol a kocsirol.
land rovert nem akartam mert azt hasznalok hetvegente munkaba, jo terepjaro de nagyon puritan, en meg olyat akartam ami azert csaladi autonak is megfelel es kenyelmes es meg a felesegem is elvezeti. meg a land roverek meg itt is csillagaszati arban vannak, marha dragak.
v8-as kocsim mar volt. egy jaguar xj8 sport 4.0L v8 imadtam nagyon. meg magyarorszagra is hazavezettem vele:) nem olyan veszes a fogyasztasa.
ha holnap felteszek kepeket a kocsirol akkr boldogsag lesz. ha nem irok semmit a forumon napokig akkor sejtheto lesz, hogy valamiert nem lett meg a kocsi es banatomban alkoholista lettem ha ha ha
2013 decemberében ilyen hó(mok)ban offroadoztunk velük :)
Csatolmány 7071