ilyen komoly off roadozasra nem tervezem hasznalni.
csak azert kell, hogy amikor telen leesik a meteres ho tudjak akkor is kozlekedni ha ha ha
Printable View
ilyen komoly off roadozasra nem tervezem hasznalni.
csak azert kell, hogy amikor telen leesik a meteres ho tudjak akkor is kozlekedni ha ha ha
Csatolmány 7228
cat b25
Mostmár, emberi áron kapható.:) Megleptem magamat vele.
Azért kíváncsi lennék rá, hogy mit tett vele a gyerkõc?
Szétverte kalapáccsal áztatás elõtt?
Gyakorlatilag a megadott IP67, valójában IP68. Megnéztem néhány tesztet a youtube -on. A ruszkik nagyon durván nyomták.:D
Az egyik melóhelyemen van egy Sonim tipusú változata. Amit az kapott...:D még mindig egyben.
Teljesen normál használat mellett lett vele valami és nem tölt. Most keresem a garanciapapírját, hogy megtudjam csináltatni. Nekem nem vált be, pedig nagyon keveset használtam, csak amikor tényleg retkes munkát csináltunk.
Van olyan kollégám, akinek a dual sim halt meg folyamatosan. Háromszor cserélték.
Bízom benne, hogy nálam be fog válni a készülék.
Eddig, nagyon pozitív a tapasztalat.
Abból kiindulva, hogy a hagyományos érintõképernyõs telók is 5-6 évet kibírnak nálam, ez örök életûnek tûnik.:D
voltunk ma ikea-ba venni ezt azt. aztnam megakadt a szemem egy ikea-s first aid kit-en, nem volt draga, kivancsisagbol megvettem. nem is volt rosz vetel. igy nez ki:
Csatolmány 7281
kinyitva ilyen harmonika szeru zsebekbol all Csatolmány 7282
van hozza egy kis olvasni valo is, meg egy sebkotozesi utmutato Csatolmány 7283 Csatolmány 7284
osszesegeben nem rosz. amit rairtak a csomagra, hogy vagott sebek ellatasara alkalmas arra jo is.
Csatolmány 7285
a csomag kialakitasa tetszik, hogy olyan zsebes fajta, es meg extra hely is volt benne egy ket aprosag szamara amit meg en beleraktam.
Csatolmány 7287
Csatolmány 7286
Csatolmány 7288
Ha már a telefon is IP-67, 68, akkor legyen az óra is az.:)
Közel 30 év után lecseréltem Ivánt, a szovjet ipar remekét. Sok mindent végig csináltunk együtt, de az utóbbi években igen szerviz igényes lett.
Az új órám extrém sportokhoz javallott. Majd meglátjuk mit bír.:D
Csatolmány 7289
Csatolmány 7290
Csatolmány 7291
Hálózatról, szivargyújtóról is tölthetõ. Külön elem adapterrel.
A kesztyûtartóba vettem.