De mi elõl menekülnek? Régebben néztem néhány videót, abban azt mondták hogy "nácik a rendõrök és vernek minket", ami teljesen egyértelmûen nem igaz, a másik hogy "sok a rasszista náci szervezet és üldöznek minket", ami szintén nem igaz. Fõleg mostanság, hogy az összes szélsõjobbos szervezet eltûnt.
De ha meg a kisebbségek elleni rasszizmus valóban probléma lenne, akkor miért mindig európai õslakos országba akarnak bemenekülni? Miért nem olyan országba ahol nem tûnnének ki a tömegbõl?
Nem menekültek, csak azt remélik hogy bejutnak és lesz állami ellátás, meg ilyenek. Ez nem menekülés.
Bevallom, eléggé irritál ahogy menekültezik õket, mert aki meg valóban menekülne, azt meg kirugdalják az országból. (Volt pl. egy észak koreai család, õket kivágták innen mint a taknyot, mert Dél-Koreán keresztül menekültek ide, és úgy már nem számítottak menekültnek. De akkor aki Mexikón keresztül jön, vagy a Bukarest-New York/Budapest-New York repülõrõl leszáll és menekültnek mondja magát, az miért menekült? Budapest vagy Bukarest veszélyesebb mint Észak-Korea?) Ahogy az is felidegesít, ahogy bevándorlóknak mondják õket. Nem bevándorlók, hanem ILLEGÁLIS bevándorlók. Ha ugyanolyan bevándorlók mint én, akkor nekem miért kellett 18 hónapot várnom, miért kellett több ezer dollárt fizetnem, miért kellett vérvétel, miért kellettek az oltások, miért kellettek az okmánylefordítások, miért kellett többször is nagykövetségre utaznom megbeszélésre, stb? Mindenért fizetnem is kellett. Ha meg ezek a "bevándorlók" amnesztiát kapnak, akkor én mit kapok? Visszakapom az összes pénzem és automatikusan kiküldik az állampolgársági papírokat? Mert minimum az lenne a tisztességes. Persze nem fogják, mert ezek a bevándorlókat nem szeretik, csak az illegális bevándorlókat. Tudják hogy az illegálisok hozzák majd nekik a szavazatokat.
:duhos: