-
A Google Maps-el mi történt? Rá lelhet keresni helyekre, de semmi nem működik rajta. Nem lehet útvonalat kijelölni/tervezni, nem működik az utca nézőke sem, egyáltalán semmi nem megy rajta. Ez megint valami briliáns frissítés? Vagy nálatok működik és nálam van a hiba?
-
Itt megy, most terveztem útvonalat rajta.
-
Most nálam is megjavult. Lehet hogy csak a Chrome-nak volt valami pillanatnyi dilije. :)
-
Ha már fültágítót említettem a másik posztban:
Van egy Youtube humorista/kommentátor, bírom, tényleg vicces. Erre most rakatott a fülébe egy ilyen izét. Én meg észrevettem hogy nem nem nevetek a viccein, mert folyton a fülét nézem. Annyira természet-ellenes hogy baromira zavaró. :huuu: Egy másiknak akit Youtube-on követek annak is volt, aztán kiszedette és ritka retardáltan nézett ki a füle. Mindig bazi nagy sapkában volt, most legutóbb meg észrevettem hogy szó szerint bevarratta a fülén a lyukakat, még a cérna is látszódott bennük. Nem tudom miért barmolják szét magukat az emberek. :hogymi:
-
Az milyen hogy a technológia nagyot ugrott az utóbbi 2 évtizedben, a kamerák és fényképezőgépek 8000x6000 pixeles képeket tudnak készíteni, kristály tiszta gyönyörű fotókat. Ééééés az emberek milyen felbontásban töltik fel a képeket? 500x350-ben, mert az a képfelbontás az Instagramon és a Facebookon, annál több ott nem kell, főként hogy az emberek egyre inkább okostelefonon és kis képernyős laptopokon, meg iPadokon neteznek.
Nézd de szép ez a tájkép! 400x250
Ezt figyeld milyen epic ez a tüntetésen készült fotó! 550x380
Ez a mém tök jó! 300x240
Ezt a macskás képet sasold, milyen vicces! 450x300
:huuu: Nézzem a 27"-os monitoromon...
A videó meg azért kemény, mert hogy használjam ki a jó nagy monitorom, ha a Netem olyan sz.r hogy 144p -ben jön a Youtube?
-
Késni fog az új videó, mert az RTLklub ZRT úgy gondolta hogy egy nyilvános videó is az övé, meg az is hogy én beszélek. 30 másodpercet a videóban magáénak copyrightolt, holott 15 másodpercben én szövegelek, a másik 15 másodpercben pedig egy rossz minőségű felvétel látható amit nem az RTL készített, csak hírt adott róla. (Ahogy én is.) Nem mellesleg a videó elején egy HírTV bejátszást is beleszerkesztettem, amiben az van ami az RTLklub szerint az övék. De ha az övék, akkor a HírTV hogy használhatta volna fel híradásra?
Beadtam egy "Dispute"-ot, meglátjuk hogy mit szól hozzá a cenzúrázó-TV csatorna. :hogymi: Nem tudom milyen alapon tiltanak le bármit ami nem is az övék. Ráadásul 30! napot kap az RTLklub hogy reaglájon. :huuu:
-
széééép
lehet a hírtévével barteloztak valamit
hogy jutottál a felvételhez?
-
A felvétel egy iskolai verekedés-mobiltelefonnal felvéve. De ha egy TV csatorna felhasználta akkor már megjelölheti hamisan a rendszer úgy, mintha az övék lenne. Igaz az hogy én egy sötét háttérrel egy kis kockában beszélek, ahhoz nem tudom mi köze van az RTLklubnak. Nem emlékszem hogy megvették volna a fejem vagy a hangom licenszét.
:haha:
A lényeg hogy lehet hogy 30 teljes napot kell várnom míg leszedik róla a tiltást. Ha leszedik, mert nem ők lennének az elsők a rendszer történelmében akik jogtalanul tiltva hagynak egy videót. De majd meglátjuk hogy mennyi tisztesség szorult beléjük.
-
Akkor ez lehet, hogy egy illegálisan készült felvétel? :cool:
-
Vertek valakit, és az osztálytársa felvette. Az biztos hogy nem az RTLklub felvétele. Nyilvános helyre volt feltöltve, az RTLklub letöltötte, majd csinált belőle egy rövid híradást. Aztán lekopirájtozta az egészet, azzal együtt ami nem is az övék.
Content used
balheazisiben_cut.mp4
Video cannot be seen or monetized
Dispute expires in 29 days
Dispute under review
Submitted on Sep 27, 2019
Copyright owner's policy
Blocked in all territories
Blocked on mobile
Content found during
1:30 – 2:00
Copyright owners
Magyar RTL Televizio Zrt. - Hungary
Két másik esetben volt hasonló gondom mindkettő évekkel ezelőtt.
Az egyiknél a Chuck Norris szatíra videómnál. Fair Use kategória, tehát a copyright nem érvényes rá, de attól függetlenül még a Sony filmes részlege rátette a mancsát a néhány másodperces, agyon vagdosott, hang nélküli, viccesre változtatott videóra.
A másik alkalommal ott volt a 68-as? Holtak Hajnala film, amiről lement a copyright, mert a filmesek nem hosszabbították meg. Rakás weboldalon fenn van legálisan, bárki letöltheti, megvághatja, feltöltheti, stb. Gondoltam hogy én is feldobom. Erre valami angol cég rávágott a csatornámra egy vörös strike-ot. Csak néztem hogy WTF. Írtam nekik hogy ez szabadon felhasználható film, nincs levédve. Erre valami béna szöveget írt vissza valami apró kis angol DVD videótéka vagy mi, hogy a film az államokban ugyan nincs levédve, de Angliában a film az övék. Na itt én feladtam és mondtam nekik ennek semmi értelme, de nem érdekel, törölve van a film és hagyjanak békén. Úgyhogy ennyiben maradtunk.