Mint a nevében is benne van, bármit takarhat: U.F.O. : Unidentified Flying Object
Printable View
Mint a nevében is benne van, bármit takarhat: U.F.O. : Unidentified Flying Object
Én nem hiszek a szürke/zöld emberkékben. A világűr végtelen, a lehetőségek is végtelenek, de még ha le is esne néhány idegen lény egy repülő csészealjjal, az se lenne nagy hatással a világra nézve. Naprendszeren belül nincs igazán olyan bolygó, ahol értelmes élet kifejlődhet. Persze egysejtűek lehetnek mondjuk a Mars jegében valahol.
RFID chip a mellimplantátumokban
Idézet:
Az egyik nagy mellimplantátum gyártó bejelentette, hogy termékeit hamarosan beágyazott RFID chippel ellátva fogja elõállítani azzal a céggel együttmûködve, amelyik korábban a hitelkártyák alternatívájaként ajánlotta beültethetõ chipjeit.
Miről beszél ez? A kereszténység mint Való Világ nézés? :confused:
Kétlem hogy a görögöket és a római birodalmat Jézus tanításai tették volna tönkre. A dinoszauruszok meg nem hinném hogy túl sokat számítanak a kereszténység szempontjából. A 10 parancsolat meghallgatása meg biztosan nem árthat meg egy gyereknek se. Jártam hittanra, sose említett senki 6000 évet vagy dinoszauruszokat.
"erkölcstan meg a f*szom tudja" :huuu:
Az tényleg igaz, hogy Hittanból buktatnának? Az viszont tényleg nem túl jó. Tehát tanuld meg, vagy pórul jársz. Ennél nem is találhatnának ki rosszabbat. Pont emiatt utálják a diákok a többi tantárgyat is az iskolákban.
A vallásban milyen "lóvé van"? Kispapok, roskadozó templomokban tartanak misét. Hogy van Rómában egy nagy központ az más. Ráadásul nem minden vallásnak van ugyanannyi vagyona - már amelyiknek van egyáltalán. Gondolom hogy a Katolikus vezetésnek jóval több a pénze, mint a Reformátusoknak.
Ki az ott? A lánya? Annak a vécézését rakja bele a videójába? :confused:
Tegnapelőtt mentem feladni néhány levelet, erre látom hogy egy apuka sétál az egyik gyerekével, a másik gyereke meg görkorcsolyázik mellettük. Egy szál pólóban. :eek: Mégis ezt így hogy? 12 fok volt, én is nagy kabátban, kapucnis pulóverben, sapkában gyalogoltam, a gyerek meg szál pólóban? Nem tűnt fel a gyereknek, hogy lassan október vége van, nem augusztus közepe? Az apja meg ezt hagyja? Nem gondolkozik hogy a gyerek komolyan megbetegszik?
De sűrűn látok ilyen elvetemült embereket. Tegnap este is két rövidnadrágos arc sétált ki egy boltból. És ez még a jobbik eset, mert láttam rövidnadrágosokat télen is, hóesésben!
Nem értem mit csodálkoztok, egész õszintén leírta a címben a tevékenykedésének célját :duhos: :rolleyes: Ami még ennél is szomorúbb, ez a fickó úgy gondolja hogy õ valami értéket teremt azzal, hogy alpári stílusban hülyeségeket beszél, ráadásul erre vevõk is az emberek (majdnem 180 ezer ember likeolta facebookon az oldalát) .... A kommentekbõl azért látszik hogy az IQ-harcosok nagyon bölcsek (igaz hogy lövésük nincs a történelemrõl, retorikáról, filozófiáról).
A kötelezõ hittan ill. erkölcstan órákkal nem értek egyet, illetve hogy általános iskolában 4 óráig kell maradnia a gyerekeknek. Az egész iskolarendszert nem szeretem, szerintem túl kötött és sokaknak nem ad inspirációt. A hittanórára visszatérve, én nem hiszek a kereszténységben, elég sok negatív dolgot tettek( Szent Háború, boszorkányüldözések, az emberek megvezetése haszonszerzés céljából), emellett azért maradandót is alkottak (keresztény erkölcsök, székesegyházak). Viszont akik ilyen vehemensen szidják a kereszténységet, jóval hátrébb viszik az emberiséget a "tanaikkal" (pl. kommunizmus). A gyereket pedig a szülõnek kellene nevelni, a tanárnak pedig tanítani....Az egészet vsz. a nõmozgalmakkal rontották el, most senki nem tud foglalkozni a gyerekkel.
A kötelező hittanoktatás tényleg nem a legjobb ötlet, nálunk ez csak lehetőség volt, tanítás után. (Mégis elég sokan voltunk.)
Aki szándékos és ok nélküli trágárkodást tesz a videójába arról amúgy is megvan a véleményem. Lehet vicces a trágárkodás? Lehet. De az ő esetében nagyon nem az.
:eek:Idézet:
(majdnem 180 ezer ember likeolta facebookon az oldalát)
Az erkölcstanra ott az osztályfőnöki óra. Minket is az osztályfőnök tanítgatott arra, hogy hogy viselkedjünk, ne káromkodjunk meg ilyenek. Ehhez nem kell erkölcstanoktatónak lenni, bármelyik osztályfőnök elmagyarázhatja a diákjainak.
Nem tudom, de hogy már senki nem pofozhatja le a rosszalkodó gyereket, ez nagyon visszafelé sült el. Se a tanár, se a szülő nem nevelheti a gyerekeket, úgyhogy azok meg egyre szemtelenebbek, egyre vadabbak, egyre jobban azt hiszik hogy bármit megtehetnek.Idézet:
Az egészet vsz. a nõmozgalmakkal rontották el, most senki nem tud foglalkozni a gyerekkel.
Szerintem elsõsorban a szülõnek, nagyszülõnek kellene megtanítania a gyereket arra hogyan is viselkedjen. Az osztályfõnöki óra egy tipikus idõhúzás ahol a semmirõl beszélnek 45 percet (nameg lehet hogy jó az osztályfõnök a tárgyában amit tanít, de a gyereknevelésben nem feltétlenül).
Már a szülő meg nagyszülő se pofozhatja le a gyerekét. Régen a tanár is megtehette. Nálunk a tanár például O.F. órán tanította hogy hogy kell számlát kitölteni. Hasznosabb volt mint a kétismeretlenes egyenletről tanulni. :haha:
De visszatérve a nevelésre, a szülők nagy része nem neveli a gyerekét. Mindent megengednek neki, vagy pont hogy a rosszra tanítják. Azok a gyerekek, akik összeverik az osztálytársukat a vécében, azok szülei biztosan nem dolgoznak, meg valószínűleg börtönben is töltötték az életük egy részét. Ők inkább ne is tanítsák a gyerekeiket semmire. Nálunk az iskolában vissza se mertünk volna szólni a tanároknak, néhány évvel később már teljesen tiszteletlen lett minden diák a tanáraival, aztán meg a tanárverés is divatba jött. :hogymi: