Annál már a víz is jobb, ugyanúgy belefullad, de nem környezetszennyezõ. De nem muszáj semmit beletenni, mert ha nem bántja senki, akkor nem visít.
Printable View
Köszönöm szépen, nagyon jó leírás!
Célzásnál akkor ezek szerint gagyi távcsõbe is bemehet elég fény ahhoz, hogy a sötéthez alkalmazkodott szemeddel a kis "UV" fényben láss körvonalakat, meg gondolom a szálkeresztet is. Lézer? Az nem riasztja meg õket? vagy leveszed a fényét, hogy alig látszódjon?
Macseknak nem mennék neki akármilyen légpuskával (pl. mint az enyém), csak nagyon masszívval, mert 9 életük van :)
(egyébként esetleg ezt a kommentvonulatot át lehetne tenni adekvátabb topikba, bár tény, hogy leginkább tanyán fordul elõ ilyesmi :D )
Inkább nézegessük vietnámi király asztalát, meg a rackákat
Csatolmány 2282 Csatolmány 2283
Csatolmány 2284 Csatolmány 2285
Még a birkának is betonbunkere van? :haha:
Már lelki szemeim elõtt megjelenik ahogy Április 19-én a kedves csirkék elfoglalhatják az idõzáras beléptetõrendszerrel ellátott atombiztos konténerketrecüket:)
ez aztán a parasztromantika..
Hát Safety First :) Na de ma addig jutottam a csirkeketrec projectel,hogy az oszlopok lábait bonomittal lekezeltem , holnap leásom az oszlopokat aztán hétvégén bedeszkázom , még jó sok munka van vele . Az a jó ,hogy most elég sok szabadidõm van mert nincs helyszíni munkám egyenlõre csak itthon kell dolgoznom az meg napi 1-2 óra max, szóval ráérek farmerkedni :)