Kaliforniából rendeltél cicaételt? :eek: A postaköltség horror lehetett. :)
Printable View
Ezt a Temptations rágcsát ki szerettem volna próbálni, mert jókat olvastam róla. A legnagyobb kiszerelést vettem, 454 gramm, az jó sokáig elég lesz. Szerintem nem volt postaköltség, mert csak magának a terméknek az árát fizettem, ami az ebayen szerepel. Ezt írja a szállításhoz: "FREE USPS First Class Mail International / First Class Package International Service". Itthon a postai átvételnél sem kellett fizetnem semmit.
Ilyen:
Csatolmány 9009
Ja, akkor simán mûanyag dobozban van. Hát, úgy is friss marad. :)
A szárazeledelhez meg vettem ilyet:
Csatolmány 9010
Belefér 10 kiló, most az 5 kilót tettem bele, amit vettem. Így nem foglalja a helyet a zsák, a tároló pedig légmentesen záródik, szóval friss marad benne az eledel. Van rajta külön fedélnyílás is az adagoláshoz.
Mi simán csak a zsákban tartjuk. De van egy zárható kb. 10 literes kekszes dobozunk, azt szoktuk teleszedni cicaropival. :)
Edzõterem cicáknak <rovat>
Csatolmány 9015
(Kretén Magazin facebook)
Na, többet nem tudok rendelni tõle, üres a boltja, nincs semmilyen eladó termék. Nem tudom, hogy mi történhetett, Top-rated seller, 13 ezer feedback, 98,5 %-os jó értékelés. Semmi gond nem volt a rendelésemmel, június 25-tõl augusztus 23-ig volt várható, és június 25-én meg is jött. Nagy készlete volt, sok terméke, például a legkülönbözõbb Temptations jutalomfalatok. Úgy látszik, hogy július elsejével beszüntette a boltot. Vajon az új szállítási költség rendszer miatt? Amúgy ahogy nézegetem az ebayt, a legtöbb Temptations terméknél most már eleve azt írják ki, hogy nem szállítanak Magyarországra. :hogymi:
Off, amúgy mirõl szól ez az egész szállítási költség rendszer hülyeség? Most ez is amiatt van, hogy az értelmetlen járványügyi bezárásokkal szétcseszték a gazdaságot, vagy ez más történet?
Nekem július 1 óta talán 2 európai rendelésem volt, mindenféle hülye vám-kódokat kér, tiszta bonyolult lett az egész. Lehet hogy a többség azért szünteti be az Európába szállítást. Persze ki tudja, emellett más okok is lehetnek.
Székelyek: - A medve nem játék.
Orosz macskák:
https://www.youtube.com/watch?v=V5cmqeT50Ro