Csatolmány 8363
Cirka egy órán át voltam az izotóp szállítmány közvetlen közelében.
Az egész katasztrófa elhárítást végigéltem.
Ha azt mondom, hogy nem vagyok túl boldog, akkor finoman fogalmaztam.
:duhos:
Printable View
Csatolmány 8363
Cirka egy órán át voltam az izotóp szállítmány közvetlen közelében.
Az egész katasztrófa elhárítást végigéltem.
Ha azt mondom, hogy nem vagyok túl boldog, akkor finoman fogalmaztam.
:duhos:
Szia,
Picit bovebben? Ebbol semmit se ertettem. :-(
Bel
Szervusz!
Híreket nem követed? Keress rá:Ferihegy lezárás, izotóp konténer melegedés.
Egyszerûbb, mintha nekiállnék leírni mindent...:)
Szerintem a kollega arra gondolt te hogy kerultel oda, hogy elted meg. A te szemszogedbol, mint egy majdnem gebaszt, mint prepper. :)
Szerintem is erre gondolt. Nyilván mint felkészülõ tökéletesen tisztában van azzal, hogy mi történt (mit mondtak a hírekben, mit írtak facebook-ra a bezárt utasok).
De milyen volt benn lenni,mikor nem tudsz mit tenni, karanténba vagy zárva és kész?
Nagyon nem volt jó élmény. Egyébként a munkám kapcsán kerültem oda. Amirõl nem szeretnék beszélni.
Prepper szemszögbõl: jó dolog a felkészülésünk, azonnal tisztában voltam a szituációval.
Azzal is, hogy mit kell tennem. Azzal is, hogy miként lehet kizárni, hogy szóródás vagy jelentõsebb sugárzás ért-e.
A különbözõ hatóságok fellépése megerõsített abban, hogy igencsak jó úton járunk itt a fórumon azzal, hogy a saját kezünkbe akarjuk venni a sorsunkat és nem másoktól várunk egy vészhelyzetben segítséget.
A másik dolog az emberi természet megnyilvánulása.
A csoportok kialakulása. A menekülési vágy egyesekben.
A pánik. Közömbösség azoktól, akik nem érintettek benne.
A félelem sokakban. Lehetne sorolni.
Egy biztos, az ember egy furcsa állatfajta...
Fura, hogy nem lehetett hallani arról, hogy nagyobb tömegpánik kialakult volna. Pedig lett volna okuk, már ha egyáltalán tudatában voltak annak, hogy mi is történt valójában.
Menekülési vágy: benned nem volt? Ilyenkor a leglogikusabb, hogy minél hamarabb minél távolabb. Aztán lehet guglizni, hogy kaptál-e belõle, van-e bármi jele sugárdózisnak.
Az igazságot egy ilyen szituban lehet információ hiány de lehet, hogy pontosan a jól informáltság miatt könnyen elferdíthetik, visszatarthatják. Azért itt nem egy kis lúg, vagy sav folyt ki az útra, visszhangja mégis = 0
Sziasztok,
Tenyleg nem tudtam mi tortent.
Rakerestem, elolvastam es orulok, hogy a sajat szemszogobol is leirtad az esemenyt.
Koszi,
Bel
Nem volt igazán menekülési vágy bennem. Leginkább a lezárt területen bennmaradt felszerelésem miatt aggódtam.
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ahogy hátrahúzódott a zárás, én azonnal átnézettem magam egy geigerrel.
Így már kezdtem kevéssé aggódni, tudtam, hogy kiszóródás nem történt. A végén mégegyszer átnézettem magam egy másik típusú mérõvel is, biztos ami biztos.:)