Töröltem.
Printable View
Töröltem.
Pár hozzászólást áttettem az otthonvédelem topicba.
Kutyás kérdést átmozgattam a kutyatámadásos topicba.
Tulelo! A horgaszat topicban kivenned a legujabb fejenallos kepem? Koszi.
Ok, töröltem. :)
Könyvlinkeket áttettem egy könyves topicba. Milan hozzászólását áttettem a táplálkozásos topicba.
Néhány másik, régebbi hozzászólást is áthelyeztem a könyves topicba.
Írtam az új topikba, miért lett törölve??
Ez abszolúte nem tetszõ dolog..
(finoman fogalmazok, alig tudom megállni hogy ne írjam le amit gondolok!...)
Én nem láttam ott csak egy darab pontot. Az nem hozzászólás, azt hittem valamit írtál, aztán törölted. 1 pötty minek lett volna ott? Nem értem.
Vagy ha azért tetted oda hogy Doom-ba beleköss, akkor értem, de azt meg nem tartom jó ötletnek. :hogymi:
Semmi kedvem megint veszekedést, meg balhét látni, nem akarok békíteni senkit, van elég gondom a nélkül is, idõm meg annál kevesebb hogy békebírót játsszak. Ha nem kedvelitek egymást az rendben van, de fórumon kívül vitassátok meg. Skypon, Facebookon, privátban. Ne itt. :nemnem:
...nem szívesen írom ezeket a sorokat...de ha valahol nemkívánatos személy vagyok azt megértem...
Azt is ha a Fórum tulajdonosa és a fórumozók nem az állandó veszekedést akarja látni...
...ezért szavazásra bocsájtom a fórum tagságomat (regisztrációmat)...
1 húzzáelDooom
2 maraggyáDoom
mást nem kell csinálni csak ide a számot beírni..ha az 1-es javára...50 % + 1 szavat érkezik...soha többé nem írok ide semmit,csak csendesen figyelgetem a dolgokat (mert érdekel a téma)..
..ha a 2-es mellett dönt a többség...akkor innentõl nagyon nem érdekel semmi "jó indulatú" megjegyzés...
..holnap reggelig lehet szavazni.....ez is egy teszt...:)...Szép napot!
Nem érted?
Azt talán érted, hogy Doom miért cseszett szét több topikot? Attól függetlenül, hogy õ nyitotta, nem lett volna joga olvashatatlanná tenni õket!
Volt rá lehetõsége? Volt!
Jó a rendszer? Döntsd el te, vagy a topiklakók!
Miért is van a javítási lehetõség??
Nagyobb fórumokon nincs ilyen! Ott az az elv, hogy mindenki gondolja meg mit ír! Ha butaságot írt valaki, vagy megváltozott a véleménye, akkor azt nyíltan korrigálta egy új beírással, nem pedig sunyi módon odalopódzott a régi beírásához és korrigálta, vagy akár kitörölte teljesen!
Nem korrekt és fõként nagyon sérülékenyek így a topikok, a témák és a folyamatosság! Lásd ami történt a napokban sok topikkal!
Ez jó nekünk? Vagy kérdezem másképpen: Kinek jó ez?
Amit szerettem volna elérni Doom egy újabb topikjában, hogy a fejéhez kapjon, hogy elgondolkozzon rajta, hogy mit tett, hogy (esetlegesen) bocsánatot kérjen a vitapartnerektõl és minden olyan fórumozótól, aki bemegy azokba a topikokba és értetlenül bámul az összefüggéstelen pontok láttán. De a legfontosabb lett volna, hogy vállalja beírásait és leszokjon az utólagos törlésekrõl minden alkalommal mikor menstruál...
Kérlek írjál ki szavazást a javítási opció megszüntetésérõl!
Nem tartom így komolynak, korrektnek ezt a fórumot!
Ameddig ez nem változik meg, addig én nem is kívánok több hozzászólást itt megtenni! És ezt nem úgy mondom mint Doom, aki teleirkálta ezzel pár napja ezzel a topikokat, majd ma megnyitotta újabb topikját, amit ha bedurcáskodik megint valamin, akkor ezt is szétcseszi a visszamenõleges törléseivel!
Uff én beszéltem!