Fogalmam sincs, de elég ijesztõ téma. Szerencsére Magyarországon még nem is történt hasonló.
Printable View
Fogalmam sincs, de elég ijesztõ téma. Szerencsére Magyarországon még nem is történt hasonló.
Én kicsit másképpen látom a helyzetet, tudod nem csak az a végkimenetel lehet hogy a "jó fiúk" gyõznek.
Továbbiakban nem akarom szétoffolni a témát Maszek már úgy is lelõtte a poént.
Én sem akarom szét offolni, de azért hozzátennék néhány dolgot.
Egy ilyen támadáshoz nem kell sok ember, csak szervezettség.
A zavarkeltés a legkönnyebb. Pl.: Az elektromos hálózat nagyon sérülékeny, és egyáltalán nem védhetõ. Mivel sok ezer Km. légvezeték van országszerte, és egy-egy nagy erõmû kiesése láncreakciót indíthat el, ahogy a többi erõmû ledobja a terhelést.
(Kilép a szinkron frekvenciából)
Ezt úgy is el lehet érni, ha pl.: a légvezetékekre föl dobálnak láncot, vagy drótkötelet.....
A nagyobb távvezeték oszlopokat benzinmotoros flexel meggyengítik, utána egy munkagéppel kirántják két tartó lábát.
A lényeg az hogy sokkal gyorsabban lehet kárt okozni mint azt javítani!
Pl.: Cross motorral mennek a terepen és itt-ott fel dobálják a láncot.
Ilyen csoportból egyszerre több tucat egy idõpontban dolgozva lenullázhat egy egész országot!
És ha nincs áram akkor semmi sincs!
Az internetet is megbéníthatják ha tudják hol mennek az optikai kábelek. Elég oda is egy flex, és 10 másodperc, és több megyében nincs net meg mobil sem. Egy több ezer elemi szálból álló
kábelt visszakötni, na az nem két nap... De ezt inkább nem fejteném itt ki a továbbiakban.
Mert a végén még elvisz a nagy fekete autó......
A lényeg, hogy ezt én józan paraszti ésszel találtam ki, de én egy átlagember vagyok, egy senki.....
Csak arra akartam célozni, hogyha efféle dologra felkészül egy t-ista szervezet az iszonyat hatékony lehet.
Mert az infrastruktúra nagyon sérülékeny.
Mint ahogy azt Maszek már leírta!
A szakszolgálatokhoz írom az alábbiakat, akik biztos olvassák ezt IS!
A félreértések elkerülése végett én NEM vagyok T-ista, hanem a jófiúk csapatában játszom!
Csupán a veszélyekre kívántam felhívni a figyelmet!
Itt senki sem AZ! :huuu:Idézet:
A szakszolgálatokhoz írom az alábbiakat, akik biztos olvassák ezt IS!
A félreértések elkerülése végett én NEM vagyok T-ista, hanem a jófiúk csapatában játszom!
Csupán a veszélyekre kívántam felhívni a figyelmet!
A józan paraszti észrõl pár szót!Idézet:
A lényeg, hogy ezt én józan paraszti ésszel találtam ki, de én egy átlagember vagyok, egy senki.....
Érdekes,hogy óriási lángelmék,találmányok vesznek el,csupán azért mert nem a Tudományos Akadémia tagja találta ki vagy nem jattolt le vagy önzetlenül nem pénzforrást lát a produktumában.Csupán egy,akár nem is a témában képzett ember fejébõl pattant ki.
Lehet,hogy a döntéshozásban nem kerül egy kérdés,ötlet az asztalra csupán féltékenységbõl vagy más érdekekbõl.
Elõfordult már nem egyszer,hogy ez súlyos következményekkel járt.
AZ! De beszélni kell róla,mert csak így lehetséges az ellene való védekezés és a túlélés,újrakezdés.Idézet:
de elég ijesztõ téma.
A valóság mindig tragikusabb és szörnyûbb lesz mint a filmekben.Szembe kell vele nézni.
Ez ami most folyik migráns ügyben,a legvalószínûtlenebb sci-fiken is túltesz.
Ami várható a klíma változással kapcsolatos víz és élelmiszer hiány miatt,a leggazdagabb sztár rendezõk fantáziáján is túltesz .
Jól fogalmazott OV. "Ránk dõl a valóság!"
El lehet kellemesen fórumozgatni,meg elvitázni.De el fog jönni az igazság pillanata,amikor mindenkinek szembe kell néznie a démonaival.
Szembe kell tudni nézni és el kell tudni fogadni,hogy adott esetben vége az eddigi kényelmes életének.
persze meg az is elofordulhat, hogy nem a jofiuk gyoznek. azert remelem nem igy lesz.
a ket dolog amit nem tartok valoszinunek az az, hogy egy nyilt fegyveres felkeles eseten (ami szerinted megtortenhet nemetorszagban) lenne barmi eselyuk is.
a masik meg, hogy ha ilyen kulonleges muveleti szinten tamadnak az infrastrukturat azt pont magyarorszag ellen tennek.
A fegyveres támadás, felkelés lehetõségéhez csak ennyit: Fegyvereket találtak a hatóságok elrejtve egy befogadó állomáson!
http://napimigrans.com/mar-minden-ad...-kozpontban-2/
Na ez most SCIFI?
Eddig a szemléletet próbáltam mutatni. A muszlimok másképpen gondolkodnak egységesen hitetlennek látják aki nem muszlim tehát nem fognak különbséget tenni német, magyar, román vagy francia között. Az ellenük való fellépésnek is egységesnek kellene lenni mert egy-egy nemzetállam nem fog bírni velük.
amugy a cikk nem ir semmi erdemlegeset a fegyverekrol.
mint ahogy arrol sem, hogy kikhez es milyen celbol kothetoek. csak feltetelezeskbe irta, hogy lehet, hogy a bevandorloke.
akik hasznalhatjak oket masra is mint felgyveres felkeles, fegyveres rablas, orvadaszat, bergyilkossag. nem mintha ezek jobbak lennenek, de csak azert mert fegyereket talaltak meg nem biztos, hogy felkelest szerveznek. egyiranyu kovetkezteteseket levonni nem celszeru dolog.
Hát szerintem elég logikus.......
Mert ami olyan mint egy kacsa, úgy viselkedik mint egy kacsa, úgy hápog mint egy kacsa, az bizony biztosan kacsa......
Ha érted a hasonlatot!
A DK és az Együtt több bevándorlót akar, úgyhogy gyûjtik az aláírásokat a kvótarendszer elfogadásáért. :rolleyes: Ami elég érdekes lesz, mert a baloldaliak nagy többsége se akarja az illegális határátlépõket befogadni. Annyira nem, hogy már az MSZP se forszírozza a dolgot.
Ma találtam, nekem új videó a bevándorlásról, Európa iszlamizációjáról: https://youtu.be/44vzMNG2fZc
Nem tudom, de a hír amit bemondtak a rádióban kapcsolódik-e, de ingyen vifi minden faluba... Mintha a migránsokat segíteni lenne hivatott. Lehet már mindent a konspiráció jegyében látok! :D
Egy hétéves kislányt erõszakolt meg Merkel egyik új embere Chemnitzben
https://kuruc.info/r/4/148221/
Csoportos erõszakkal hálálták meg a befogadást: a fiatal brit lányt öten gyalázták öt órán keresztül
https://kuruc.info/r/4/150822/
Óva intik a német lányokat a betolakodó muszlimoktól
https://www.youtube.com/watch?v=YXwNtwUiUGY
Svéd különleges egységek akadályozták meg...
http://badog.blogstar.hu/2015/11/07/hirek-78-/22212/
Egy német rendõrségi vezetõ beismeri: a betolakodók azt tesznek, amit akarnak – nemi erõszak, rablás, bántalmazás, kábítószer-kereskedés
http://nemzeti.net/egy-nemet-rendors...s-3501550.html
Egy hétéves kislányt erõszakolt meg Merkel egyik új embere Chemnitzben
https://kuruc.info/r/4/148221/
Csoportos erõszakkal hálálták meg a befogadást: a fiatal brit lányt öten gyalázták öt órán keresztül
https://kuruc.info/r/4/150822/
A cigók sem képesek beilleszkedni, miért pont a bevándorlóknak sikerülne.
Végülis teperjünk le minden nõt aki kihívóan viselkedik. Pl. másból sem állna egy átlagos
discózás csak erõszakolásból.
Elrettentésül minden ilyen eset után nyilvános faszlevágást és a gazdájával megetetést kellene rendezni.
A NY-i polgármester most mondta egy riportban, hogy be akarnak fogadni minden szír menekültet. Meg hogy nem veszélyes az, meg nincs veszély egyáltalán.
Persze, hiszen olyan még sose fordult elõ hogy valaki NY-ban csinált volna valami rosszat. :huuu:
Tényleg nagyon jó ötlet. Bevinni vagy 30-40-50 ezer muszlimot válogatás nélkül New York városba, miközben a lakosság teljesen ki van herélve és a viselési engedély is nagyon ritka. Ebbõl csak jó dolog lehet a végén. :rolleyes:
Stefan M. felhoz itt egy érdekes gondolatot. Ha Franciaország azt mondja hogy befogad újabb 30.000 menekültet a Közel-keletrõl, annak úgy nem sok értelme van. Mondhatni most üzent hadat, akkor miért fogadna be olyan ország(ok)ból menekülteket, amiket õ bombáz a magasból?
És a kérdés: vajon az USA hány japán menekültet fogadott be? Egyet sem. Sõt azokat is internálótáborokba zárta akik már az USA területén éltek. Vajon Anglia hány német menekültet fogadott be a 2. világháború alatt? Egyet sem. Franciaország a 2. világháború alatt hány német menekültet fogadott be? 1 darabot se.
Hogy miért nem? Mert nem lett volna értelme, mert a saját biztonságát kockáztatta volna vele.
Ugyanakkor most Franciaország azokról a helyekrõl fogad be menekülteket, amiket lebombáz.
https://www.youtube.com/watch?v=PJ5dBvizzZg
:hogymi:
ma volt a rádióban egy beszélgetés,hogy ez háború vagy sem?Idézet:
Mondhatni most üzent hadat, akkor miért fogadna be olyan ország(ok)ból menekülteket, amiket õ bombáz a magasból?
érdekes volt,hogy senki nem meri kimondani,csak magyarázkodik és félre beszél.
"Nem volt hadüzenet,ezért nem háború!",mert hát a wikipédia azt írja ,ennek így kell mennie! és kész!ha nem úgy van ,az nem is van! :)
nem kerítés,kapu szárnyakkal.
nem népvándorlás,csak menekültek!
Nem fosztogatás,csak éhesek.
nem bûnözés,csak kell a pénz.
csupa-csupa a dolgok megmagyarázása.
Eközben megy a bombázás,a lövöldözés,robbantgatás,rendkívüli állapot,hadihajók rakétáznak és drónok támadnak.Hullanak a civilek,katonák,mindenki retteg vagy elmenekül.Városok romokban,mennek a kivégzések,repülõk potyognak vagy nem mennek tovább.Az egyik országban megölnek,a másikban menekülõk tengere és bevarrt szájú emberek ,a másikban nincs iskola,metró és a hadsereg az utcán.
Dehogy háború,mert hát a wikipédia nem ezt írta!
Csak Franciaország,Németország,Oroszország,Görögo rszág,Kína,Usa, Szíria,Palesztina,Irán,Afganisztán,Macedónia,S zlovénia,Horvátország,Ukrajna................. van benne nyakig!De hát ez nem is világháború,mert a WIKI.....
Az USA a II. világháború óta nem üzent hadat. Ezek szerint azóta az USA sose háborúzott? :haha:
De, csak alkotmány-ellenesen. Úgyhogy bárki is mondja hogy addig nem háború amíg nincs hadüzenet, annak erre kell gondolnia mielõtt megszólal. :)
M1 híradó.
Afgán "menekültek" megerõszakoltak egy tizennégy éves gyereket!
Úgy tûnik hogy ez nem is kirívó eset. :(
http://mandiner.hu/cikk/20150915_huf...nemetorszagban
https://tinyurl.com/pmwruq3Idézet:
2013-as számokat a Svéd Közszolgálati Rádió sem merte már egy az egyben eltussolni, de persze az elkövetõk származását csak rébuszokban közölte. Õk lennének a "nem európai hátterû" bevándorlók. Ezek szerint az év elsõ felében 1000 nõt erõszakoltak meg muzulmánok, ebbõl 300 áldozat 15 év alatti fiatal lány volt. Az erõszakok száma 16 százalékkal nõt 2012-höz képest, valamint 500 százalékkal a 90-es évek óta.
Nálunk már volt aláírásgyûjtés bevándorlók ellen.
De kérdés, ha kap letelepedési engedélyt vagy mit akkor is képes lesz e viselkedni.
Láttam valahol az ominózus kamionos videót a napiszaron....
Nem csoda rárántotta a kormányt a tag a fiatal balhés "menekülõ" hulladékokra.
Mi más lehetne az ilyen?
Rasszista vagyok? Csak nyugiban élnék ha hagynák!!
Németországi hírekhez fûzött hozzászólásként találtam tegnap az alábbiakat a FB-on. Sajnos ott kellett hagynom a szgépet, mielõtt kérdezhettem volna. Amikor visszakerestem, már nem találtam, törölve lett.
"Peter Raduly FIGYELEM, FIGYELEM!!! Jóbarátom, volt katonám a24. Bornemissza Gergely Felderítõ zászlóaljnál, akivel eggyütt szolgáltam le egy afganisztáni és egy boszniai missziót, és aki a laktanyánk 2007-és bezárása óta folyamatosan civilben szolgálatot teljesít a kabuli (Afganisztán) amerikai nagykövetségen, jelezte nekem, hogy október óta az Afgán kormány 2.5 millió európai vízumokkal ellátott útleveleket állítottak ki. EZEK MAR UTON VANNAK!!! Nem "fake" információ!!! Készüljön mindenki! 1.5 millió migráns már itt van! Ezek többsége katona, akik jelenleg most szervezik a fegyvereket, és készítik elõ a terepet európa meghódítására. En magam is leszolgáltam egy Afgán, egy Boszniai és egy Iraki missziót. Aki hallgat a szavamra, az készül. Mást nem tudok tenni.
......................
Adok tanácsot, eddig is adtam azoknak akik már tavaly Pünkösd óta hallgatnak rám. Konzerv, víz, gyógyszer, fertõtlenítõszer tartalékolás, minden vásárláskor. Itt tavasszal Európa lángolni fog. Nem lesz egészségügyi ellátäs (mint ahogy Németországban már jó pár helyen
jelentkezik a probléma. Nem lesz iskola, nem lesz bevásárlás. Beengedték õket. Nincs visszaút. Készüljön mindenki a túlélésre. Mi majd harcolunk volt katonák, Betyárseregesek, Magyar Gárdások, illetné Magyar Nemzeti Arcvonalasok. Mi is készülünk, edzünk, mert erre tettünk esküt.
Magyarország biztonságban van. A Magyar Honvédség harcképzett hadereje el van távolítva messzi missziókba, a rendõrség még mindig a Magyar korrupt kormánynak bólogat mint egy kutya. DE MI ITT VAGYUNK, AKIKRE TÖBB TIZ LAKTANYAT RANKZARTAK! Mi itt vagyunk, és megvédjük a hazánkat!!!
................
Nekem van fegyverem. Engedély nélküli gumilövedékes. Van egy IFA antennám, ami egyfarostlemezt kettévág, van egy nagyapámtól örökölt 75 éves csákánnyelem, és egy másfél éves cane corso kutyám. Ezenkívül van egy 25 méteres hosszabbítóm, amit ha bedugok a konnektorba, és a másik végét ráakasztom a kerítésre, akkor ott magasugró legyen a talpán a kecskebaszónak, aki átjön. SEGITETTEM???
....................
Nekem 3 px ládám van telerakva a túléléshez szükséges eszközökkel. Ha menni kell, akkor nem kell összekapkodnom semmit, mert már be van készítve. Ezenkívül, felkészítettem a csalädtagjaimat, hogy gyülekezünk nagyszüleimnél, hogy eggyütt legyenek a szeretteim. Még kell
szervezni ezeket a szomszédokkal is, hogy ne õk fosszanak ki minket elõször, ha nekik elfogy. De ha valakit ez érdekel részletesebben, írjon rám privátban. Egyet garantálhatok, A 3. VILÁGHÁBORÚ MAR JOCSKAN ZAJLIK. SENKI NE VEGYE FELVALLROL, MERT MEG FOG HALNI, VAGY A
SZERETTTEI MIATTA FOGNAK MEGHALNI.
.............
Nem tálibok, hanem Afgán szegények, akik már fosztogatni fognak. Az eddigi migránsaink felmérték a toleranciánk. Es a többi ezen infók tudatában jön a középkorból a "gazdag világba".
Tud valamit az illetõ úgy néz ki. Látszólag.
Viszont az idõpont (2016 tavasz, mondjuk április közepe) túlságosan korai a totális zûrzavarhoz.
Ennyi idõ alatt nem fognak bevándorló betörõék felfejlõdni és százezer számra lázadni egyszerre.
Az viszont igaz lehet, hogy tavasszal már fennakadások lehetnek Európa egyes nyugati részein az egészségügy és a rendvédelem terén (most is vannak, de nem sok helyen és idõben elszórva).
Viszont 1-1,5 millió "birkaagyút" még kordában lehet tartani, HA a lakosság is beszállhat és érvényesítheti az önvédelemhez való jogát. Mindezt csak akkor, ha a "birkaagyúak" nem éles lõfegyverekkel támadnak ránk. Kivétel Svájc. Õk tovább fogják bírni.
A szilveszterkor Európa nagyvárosait érintõ, tömegesen (és nagy létszámban) elkövetett szexuális támadások nekem (és az elfogulatlan elemzõknek) nagyon is precíznek és összehangoltnak tûntek. Akár egy komolyabb akció fõpróbájának is vélhetné az aki paranoiás. ;) Sajnos nekem úgy tûnik, hogy a migránsoknak egyáltalán nem okoz problémát a szervezettség és a különféle cselekmények összehangolása! :(
Állítólag vannak titkos, jelszóval védett Fb. oldalak ahol a bevándorló csürhe szervezkedik....
Most már innentõl bármikor bármi megtörténhet! A szilveszteri "játék" csak egy teszt volt szerintem is.
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de lõfegyvert (gépkarabélyt) simán tudnak szerezni.
Hogyan? Most tesztelték le..... Ne legyen igazam...
Ha egy laktanya, vagy fegyverraktár elõtt hirtelen megjelenik 3-5 ezer migráns (flash mob), és megrohanják a kaput akkor "kaput"!
Az õröknél nincs annyi lõszer javadalmazva hogy megállítsák õket, de szerintem nem is mernének lõni, mert akkor tuti hogy széttépik õket...
Így sajnos simán, 10-15 perc alatt lehet több ezer állig felfegyverzett mindenre elszánt ellenséges katona!
Na és ha ezt egyszerre Németország több pontján végrehajtják, akkor vége....(a békének)
És kezdõdik a polgárháború. Ez most még csak egy Sci-fi, de könnyen valóra válhat!
Helyesbítek. Magyarországot kevésbé fogja érinteni eleinte(amikor megtörténik), mi jobban járunk bizonyos szempontokból mint pl. a franciák és a németek.
Utána ide Mo-ra is elér az egésznek az utóhatása, viszont nem nálunk van potenciálisan 10 millió iszlám vallású terrorista jelölt.
A nacionalista szervezetek már új erõre kaptak és folyamatosan nõ a népszerûségük - így lesz ki szembe szálljon a muszlim "kutyákkal".
Valami ilyesmi várható a legrosszabb esetben:
https://www.youtube.com/watch?v=ZE8rGXEP73s
Lassan 3 éves videó. A készítõje ráérzett a dologra és/vagy olvasott témában.
Már megvan a "recept" arra hogy miként is lesz Pannónia a spirituális felemelkedés és a béke központja bizonyos jóslatok alapján - pár évtized alatt.
,,Az õröknél nincs annyi lõszer javadalmazva hogy megállítsák õket, de szerintem nem is mernének lõni, mert akkor tuti hogy széttépik õket...''
elso vonal beli orsegnel soha sincs nagy mennyisegu loszer pont azert ha a tamadok legyozik oket ne tudjanak az oroktol toltott fegyvert szerezni, csak nehany ures vagy egy ket toltennyel rendelkezo fegyvert.
az elso vonal beli orseg szerepe annyi, hogy addig allitsak meg a tamadast amig a masodik vonal kierkezik a laktanyabol.