Hát passz... Én akcióba vettem, lehet pont azért mert utolsó darabok...
Printable View
Hát passz... Én akcióba vettem, lehet pont azért mert utolsó darabok...
Ha megy az angol, akkor ajanlanam ezt a kettot: Csatolmány 1933
Ma voltam a egy Ausztriában egy bolhapiacon és ezt a fenyõ asztalt vettem 10 EU-ért , nem is nagyon hittem el amíg be nem tettem az autóba, vettem még egy eredeti Ausztrál bõrkalapot 6 EU-ért .....:) Csináltam is pár mûvészi fotót :)
Csatolmány 1935
Csatolmány 1936
Csatolmány 1937
Csatolmány 1938
Csatolmány 1939
Csatolmány 1940
Mi az a játék pisztoly? :D Egyébként szép fogás :thumbup
R Knall? bár azon minek lenne rendes irányzék. :)
Ausztria lesz a magyarok új Lengyelországa? Jókat vettél..a kalapnak biztos szép kálváriája lehetett...
Néhány tárgynak csodaszép életút jut...Így járt a mászócipõm, amit múlt héten adtam el..kiderült, hogy a srác a Kõrösi Csoma Sándor Alapítvánny tagja és egy 10 évig tartó projektet kezd meg Tibetben, ahová a cipellõmet is viszi:)
Lehet, hogy egy sherpán végzi:haha:
Leatherman Rebar
V80 olaj az Esee 1095 szén acél pengéhez.
Csatolmány 1990
Menny volt a Rebar?
Tudom nem engem kérdeztél de 18 ezer Itthon, 10 ezer amazonról.
Ez mit sem von le válaszod értékébõl, amiért fogadd õszinte köszönetnyilvánításomat:beer:
Csatolmány 1999
600gr-os balta :thumbup
ezen én is gondolkodtam, de végül inkább a fanyelût vettem meg, mert valahogy nagyon gagyinak tûnt ez a mûanyag. a tiéden nincsenek illesztési hibák, nem nyeklik-nyaklik?
én tolni fogok a fára pár réteg Plastidip-et, talán még megbízhatóbb lesz a fogása
Nem tudom milyen fajta ez, de nekem egy ilyenem van csak fejszében és jobb mint a fa nyelû, nagyon masszív nem jár le a feje sem, viszont néha be kell ütögetni a markolatnál hajlamos szétválni szép lassan használat után, de ez nem nagy probléma, szétesni nem esett szét még soha és az is kérdés hogy szét tud e egyáltalán.
Mai termes, nem sok, de fillerekbe kerult. Csatolmány 2027
1000 ft, majkrem meg szaritott gomba. Csatolmány 2050
londonercsecse
a gomba az csiperke vagy milyen fajta lehet tudni ?
köszönöm!
londonercsecse
igen, ez valami erdei gomba féle. szerintem tuti finom én is gondolkodtam a száritott gombán.de itthon csak csiperke van :)
Ha mar gombazunk, akkor ezekbol gombaporkolt lesz ma este: Csatolmány 2052
londonercsecse
kicsit irigykedem most jó étvágyat kívánok hozzá!:thumbup
Jó hideg tejföllel, puha, friss kenyérrel belapátolnék belõle 2 tállal. :jolnezki:
kínai fafül gombának hívják, itthon is kapható szárítva
Spajzolok otthonrol: Csatolmány 2071
csodálom, hogy a spam hazájában Mo-ról viszed ezt a konzervet... (jó, tudom, hogy a spam amerikai eredetileg és még csak nem is a lucheon meat ami a globus dobozban van, de akkor is :)
Csatolmány 2072
ilyet vettem ma csak kicsiben 0-20 mm állítható...Salmo-nál láttam de nem olcsó így Ö fizeti a felét :haha:
Én egy olcsóbbat vettem, ami persze olyan is. Még nem mertem jobban használni, de már egy fél éve megvan :haha:
Igy vasarol a prepper: jegeralso meg polo, 1400 ft az egesz, a zacskok visszazarhatok, jok lesznek meg mondjuk a fagyasztoba, a ket papirmerevito meg gyujtosnak. Csak a muanyag kampoval nem tudok mit kezdeni: Csatolmány 2089