Index-címlap, vezetõ hír: "Koronavírus: itt a delta-variáns, dráma Dél-Kínában"
:haha:
Printable View
Index-címlap, vezetõ hír: "Koronavírus: itt a delta-variáns, dráma Dél-Kínában"
Nem bírják elengedni a témát:
Jön a negyedik hullám Magyarországon? Az indiai mutáns súlyos veszélyforrás.
A Portfolio cikkét vette át az Index, és megint azon rugóznak, hogy "Magyarország nem érheti el a közösségi immunitást", mert ahhoz mindenkit be kellene oltani kétszer. Emellett lehet, hogy kell harmadik oltás is, és még mindig "nem tuggyuk, hogy meddig védenek a zoltások".
Mindezt természetesen továbbra is az "indiai mutánsra" hivatkozva, ami valószínûleg már más csillagrendszerekbe is eljutott, és azokban is összeomlott tõle minden is. Csak valahogy ezek az "összeomlások" sosem vehetõek észre. Azt az apróságot meg már teljesen elfelejtették, hogy India tagadja, hogy létezne valamiféle számottevõen eltérõ, veszélyes "indiai mutáns".
A cikk hangsúlyozza, hogy az elmúlt napokban egyre több kormányzati szereplõ, és "szakértõ" nyilatkozik a "negyedik hullám" lehetõségérõl. Persze nem hagyják ki az "oltásellenesek" (értsd: józanul mérlegelõk) ekézését sem: az "oltakozási fáradtság" miatt sem érhetõ el a "nyájimmunitás".
Kíváncsi vagyok, a "negyedik hullámmal" mit akarnak majd ráerõltetni az emberekre. Gondolom, az iskolakezdésre idõzítik, és a természetes módon védett korosztályok oltakozásán rugóznak majd. Közben azért ne felejtsük el: Amerikában "A myocarditis vagy pericarditis esetekrõl a bejelentések több mint fele az után érkezett az oltások mellékhatásait jelentõ rendszerhez, hogy a betegek vagy Pfizer/BioNTech vagy Moderna oltást kaptak a 12-24 éves korosztályban".
Persze abban az országban, ahol kilométeres sorok állnak a Pfizerért és felnõtt emberek hisztiznek, hogy "õk Pfizerért gyöttek", illetve a nyílt zsarolásnak engedve huszonévesek oltakoznak tömegesen nátha ellen, ott sajnos bármit meg lehet csinálni. És ezt most már tudják is azok, akik barmit hajlandóak is megcsinálni.
"Az oltatlan gyerekek még mindig veszélyben vannak" - írja az Index.
Most már tényleg ideje lenne elõvenni a Btk-t, mert a rémhírterjesztés az bûncselekmény, és nem egy médium folytatólagosan valósítja meg.
Mindenki végignézheti a kormányzati oldal napi halálozási statisztikáját, egészen a járvány kezdetétõl. Össze lehet számolni, hogy hány 12-17 éves halt meg covidtól 1 év és 4 hónap alatt. Azt hiszem, hogy 0. De lélegeztetõgéprõl meg kórházról se nagyon hallottam abban a korosztályban.
Véleményem szerint ez a cím önmagában megvalósítja a rémhírterjesztést. Az csak a cikkbõl derül ki, hogy az USA járványügyi hivatalának az igazgatója nyilatkozott, és arról szól az írás. Az Index címe (az anyagot az Infostartról vették át) egyértelmûen arra utal, hogy ez egy általánosan kijelenthetõ tény. Ez pedig teljesen nyílt, mindenki által tudott, köntörfalazás nélküli hazugság, tehát egyenes szándékkal megvalósított bûncselekmény.
Oltott nõ korban hozzá illõ, oltott férfit keres – társkeresés pandémia idején
"A minap egy férfi ismerõsöm arról panaszkodott, hogy a társkeresõ oldalon, amelyre nemrég regisztrált, csak azért nem állnak szóba vele a nõk, mert nem oltatta be magát. Ezek után eltöprengtem: Vajon vonzóbbá tesz a védõoltás? Lehetséges volna, hogy az oltás léte vagy nemléte már a társkeresési szokásainkat is befolyásolja?"
"Elképzelhetõ, hogy eljön az idõ, amikortól a védettségi igazolványok közvetetten a kirekesztés eszközeivé válnak?"
Ez már nem a vicces része, mert nem "elképzelhetõ", hogy azzá válnak, hanem már most is a kirekesztés elmebeteg és aljas eszközei.
El kellene már engedni ezt az egész koronásdit.
"A kormányzati portálon azt írták: 807 102-re nõtt a Magyarországon azonosított fertõzöttek száma" Tehát minimum is 8.071.020, fõ átesett a fertõzésen. Ráadásul 4 240 264-en már a második adag szuper biztonságos, szuperhatékony vakcinát is megkapták. Van 1.000.000, fiatal korú, akik nem veszélyeztetettek és nem kérnek a szent vakcinából sem! A lakosság meg továbbra is ~9.700.000,- fõ Van még mirõl beszélni?
Valamiért nem akarják elengedni. Most is láttam az Indexen ilyen címet, hogy "egyre közelebb Magyarországhoz a legveszélyesebb mutáns". Ezek szerint az indexesek nem egyeztették egymással, hogy éppen mit kell hazudni. Mert már hetekkel ezelõtt megírták, hogy megérkezett Magyarországra a "mutáns".
A valóság persze ugyanaz, mint az elmúlt másfél évben. Vagyis hetek óta itt van a "mutáns", de nincs semmi baj. Továbbra sem "omlott össze az egészségügy", nem kezdtek el kórházba kerülni fiatal egészséges emberek, ahogy azzal - itt a fórumon is - riogattak egyesek, hogy "majd a brazil, meg az indiai mutánsoktól" mi lesz itt.
Amúgy múltkor megnéztem a KSH oldalán: nem is 1 millió, hanem 1 millió 800 ezer fõs a 0-19 éves korosztály, szóval még 800 ezret rádobhatunk a természetes módon védettek létszámára. A lakosság meg már csak 9 millió 400 ezer körül lehet. Tényleg nincs már mirõl beszélni. Ehhez képest megkértek, hogy vegyem fel a maszkot, amikor bementem a gazdaboltba 5 percre almot venni. A Rossmannba belépve is egy másodpercre elfelejtettem felhúzni a nyakamban lévõ - klasszikust idézve :) - pofarongyot, és már láttam, hogy ezerrel sasol a pénztáros hölgyemény. Megjegyzem, kb. akkor nyitottak, rajtam kívül alig volt valaki az üzletben...
És közben továbbra is veszélyhelyzet van ugyebár.
Most láttam egy reklámot a tévében. Koronavírus tesztet reklámozott, és arra biztatott, hogy az oltakozás után is mérjék az emberek az antitestjeik szintjét... Még ahány bõrt le tudnak húzni a témáról, annyit le fognak. Amíg csak látnak benne lóvét, és elegendõ embert, aki vevõ rá.
Az meg senkit nem zavar, hogy India hivatalos állásfoglalása szerint, az indiai mutáns nem létezik?
Amúgy meg számoljunk ma is:
"A kormányzati portálon azt írták: 807 209-re nõtt a Magyarországon azonosított fertõzöttek száma."
Ez ~ 8.072.090 fertõzésen átesettet jelent, akik védettek.
Emellett, 4 271 990-en már a második adag szuperhatékony és szuper biztonságos vakcinát is megkapták. vakcinát is megkapták.
Van 1.000.000 fiatal, akikre a rettenetes vírus hatása egyébként is 0
Az ország lakossága továbbra is ~9.700.000 fõ
NEM KELLENE MÁR ELENGEDNI AZ EGÉSZ KORONAHISZTIT?
Még adj hozzá 800 ezret a 0-19 éves korosztályhoz, a lakosságból meg vonj le 300 ezret. Az így még további 1 100 000 fõ. :)
A kormányoldalon úgy látom, hogy tényleg nem nagyon van már oltakozási kedv. Ezek szerint több mint 4 millió ember (ha 9 millió 400 ezer a lakosság) nem dõl be mindennek, amit a tévében lát. Ezt azért jó aránynak gondolom.