Ami van, az meg cirill betûs, gondolom nem vagy vele kisegítve [/QUOTE]
A feleségem orosz nyelvész, jöhet a cirill cucc.:D
Printable View
Ami van, az meg cirill betûs, gondolom nem vagy vele kisegítve [/QUOTE]
A feleségem orosz nyelvész, jöhet a cirill cucc.:D
Szerintem élõlényt csak úgy lehet teleportálni, ha 100%-ban ismerjük az élõlény felépítését és mûködését, az élõlényt átható elektromágneses és egyéb mezõket. Ha valami kimarad a spektrumból, akkor a túloldalra oszló tetem érkezhet.
Nagyon rég volt már, hogy utoljára élõlényt teleportáltam, és nem emlékszem, mennyire kellett ismernem hozzá a tervrajzokat :D
"Fecsegj arról, amirõl akarsz, vitatkozz, alkoss ideológiákat. Mindegy, hogy gyarló képzeleted a hit és a hitetlenség, üdvözülés és kárhozat, az újraszületés vagy a semmi milyen formáival játszik. Nem hiszel Jézusban? Nem fontos. Elutasítod Pál evangéliumát is? Utasítsd el. De legyél jó ember Isten mértéke szerint, ahogy az a Tízparancsolatban leíratott. Még Isten létezésében sem hiszel? Ez sem fontos. Az a fontos, hogy úgy élj, mintha létezne."
Hát ez nagyon tetszik. Tulajdonképpen az én hitemet fogalmazta meg valaki. Mindenki tudja, hogy mi a jó cselekedet és mi a rossz. Nem kellenek ehhez vallások. És ezen egyszerû okból kifolyólag mindenkit a tettei alapján mérek és nem a bõrszín, a vallás, a szexuális beállítottság, nemzetiség alapján. Mindezek ellenére persze vannak, akiket gyanakvással fogadok, de a tiszta lap nálam mindenkinek jár az elején.
http://mozgasterblog.hu/blog/kereszteny_kurzus
Idézet:
A kereszténység sehol sem tanítja, hogy hitünk arra kötelez minket, hogy szabaduljunk meg a józan eszünktõl. Az a liberális-demokrata vallás alaptétele.
A családom keresztény, gyakorolják is a vallásukat! Jómagam is bérmálkoztam, elsõáldoztam, stb. Mindig szögletesnek és rugalmatlannak tartottam a tanításokat. Sajnos a valláspedagógia is igen gyenge azon a szinten ahol én találkoztam vele. Így szép lassan eltávolodtam a vallástól! Sok év múlvan olvastam egy könyvet, ami a hitre nevelt, de sokkal rugalmasabban. Azt mondta, hogy válasz egy saját felfogásod szerinti Istenképet. Mindegy, hogy minek nevezed, felsõbb erõ, központi energia, közös tudat, stb. Az a lényeg, hogy legyen hited. Azóta hallottam és láttam olyan "csodákat" ahol ez a hit segített embereken. Szerintem fontos a hit és annak gyakorlása, mert a spirituális hit rengeteg nehézségen átsegíthet.
Sajnos, az úgynevezett kereszténység a második században készített bibliával, és Jézus személyének idiótává/liberálzombivá formálásával csakis a háttérhatalom érdekeit szolgálja. Az a meglátásom hogy abban a pillanatban mikor Vajk erõszakkal elfordította a Magyarságot Istenétõl és vallásától hátrányba kerültünk.