Köszi!
Most én is lemaradtam, majd legközelebb
Printable View
Köszi!
Most én is lemaradtam, majd legközelebb
Köszönet a fórum nevében. :beer:
A jövõ évi tárhelyhosszabbításnál majd jól fog jönni. :thumbup
Novemberben kell majd összedobni valamennyi pénzt a fórumra.
De költözni amúgy is muszáj lesz, mert a 3 éves hosszabbítás valami 600! dollárba kerülne. Az meg kizárt... Tehát marad a költözés: új domain, új tárhely, úgy talán megúszható lesz majd kb. 150? dollárból (Nem tudom, majd utánanézek.)
Annyi biztos hogy 3 hónap múlva lesz esedékes.
A mostani tárhely kb. $200-ba kerülne, ami nagyon sok... 150-ért is találtam, mondjuk az sem olcsó. Nem tudom mi az esélye annak hogy legalább egy százas adomány összejöjjön itt. A reklámok havonta ilyen fél dollárt hoznak meg ilyenek, szóval az semmire sem elég.
Adakozni itt: http://magyarprepper.us/donations/adakozas_MPF.htm
Szóljatok ha küldtetek pénzt, hogy leellenõrizhessem és visszaigazolom hogy megérkezett.
10 fórumtag fejenként 10 dollár adománnyal, vagy 5 ember hússzal, és akkor meglesz az újabb 3 év.
Ha azon felül még akad kiadás, akkor az én intézem, meg persze az adatbázis-mentést, az új fórum feltelepítését, stb.
Novemberben meddig kell öszedobni? Gondolom jövõ héten még jó, ugye?
Igen, még 3 hétig van idõ. Addig kellene összedobni a rávalót.
(Ami gond, az a 315 Ft-os dollár árfolyam. 312-volt, de már megint kúszik felfelé. Azért remélem hogy csak összejön majd amennyi szükséges.)
És ha nincs PayPal?
Utalni még csak lehetne, de ahhoz is elég sötét vagyok.
Leragadtam a kp.-nél
Nem tudom, csak PayPal-om van. A banki utalás országokon keresztül nagyon sokba kerül. Esetleg Crypto, bár azon még sosem fogadtam semmilyen összeget.
10$ ment, aztán majd meglátjuk hogy alakul.
Itthon egyébként olcsóbbak a tárhelyek, nem tudom mennyire érdekes, de a tarhely.eu egész korrekt árakon nyújt egészen jó szolgáltatást. Én évek óta nála vagyok a bloggal, egy "ajánlott" szuper dedikált meg tök tudja milyen szolgáltatótól jöttem el akit sokan bálványoztak, ezt meg fikázták, kb. az elmúlt 3 évben volt talán 2 napnyi leállás. A másikon 1 év alatt volt kb. 5-6 nap, meg egy csomószor köhögött, belassult, pedig a rendszergazdájuk mindent beállított ahogy kell.