Az utolsó kettõhöz stimmel Lincoln mondása:
"Ha igazán próbára akarjuk tenni egy ember jellemét, adjunk neki hatalmat."
http://magyarprepperforum.net/showth...ll=1#post73255
Printable View
Az utolsó kettõhöz stimmel Lincoln mondása:
"Ha igazán próbára akarjuk tenni egy ember jellemét, adjunk neki hatalmat."
http://magyarprepperforum.net/showth...ll=1#post73255
Ha a gyerekemmel ilyet tettek volna akkor bementem volna az iskolába. Sorba állítottam volna a takarítónõt meg a tanárokat. Mondtam volna, hogy bugyit le és pucsítás. Aztán egy 46-os gumicsizmával olyat alá rúgtam volna, hogy elmenjen az ilyentõl a kedve egy életre. A tapló kurva annyukat. Rohadtul megalázó lehetett a kiscsajoknak....
Így van én is világraszóló balhét csináltam volna, az tuti. Fõként hogy ami a hírben van az szerintem bûncselekmény is.
Ez durva.
Így alázták meg szexuálisan a gólyákat
"Megalázó feladatokat kellett megoldaniuk a Budapesti Corvinus Egyetem budai campusának gólyáinak két évvel ezelõtt Szarvason. Az eset után senkit sem vontak felelõsségre, amit az egyetem azzal indokolt, hogy nem kényszerítették a hallgatókat a szexuális vonatkozású játékokra.
A környezetgazdálkodási agrármérnök, kertészmérnök és biomérnök gólyák számára szervezett gólyatáborában elõre nem ismertetett feladatokat kellett teljesíteniük a hallgatóknak, 8-10 néhány fõs csoportban - írta meg a Vs.hu. Állítólag elõre nem ismert feladatokról volt szó, amelyeket a második nap éjjelén kellett megoldaniuk, és amelyek teljesítése kötelezõ/elvárt volt, azzal együtt, hogy mindenki önként tette.
A mackósajtos feladatra kétféleképpen emlékeztek a VS-nek nyilatkozó hallgatók.
Abban nem volt eltérés, hogy az alsónadrágot lehúzva kellett a fiúknak térdeplõ helyzetbe kerülni. Ezt követõen arccal – orral, nyelvvel – kellett feltolni a sajtot a gólya ánuszába, majd kiharapni onnan.
Ugyanerrõl egy másik forrás úgy emlékezett, kézzel kellett a sajtot feltolni, csak az utolsót kellett a csoportvezetõnek kiharapni vagy kinyalni,
ha már 7 darabot sikeresen bejuttattak a gólya testébe.
A lányokra más feladat várt.
A csoportonként kijelölt lányoknak le kellett térdelniük, és be kellett venniük a szájukba a kijelölt fiúk lába közé tett pálinkásüveget, szemben a fiúval.
Az italospalackot a megjelölt vonalig kellett benyelniük, csak az ért pontot az éjszakai versenyben az adott csoportnak. A VS Információi szerint a feladatról a lányok nem tudtak és nem választhattak, hogy akarják-e teljesíteni.
A gólyatáborban történtekrõl sem a BCE, sem az EHÖK nem adott tájékoztatást. A BCE vezetése elismerte, hogy vizsgálatot indítottak az eset után, de az is kiderült, hogy a fegyelmi eljárás megindítását nem tartották indokoltnak. Ezt azzal magyarázták, hogy a részvétel a gólyatábori vetélkedõn önkéntes volt, és senkit sem kényszerítettek."
http://www.origo.hu/itthon/20160821-...etem.htmlORIGO 2016.08.21.
"Menjetek iskolába, ott sok jó dolgot tanulhattok és tapasztalhattok!"
:hanyas:
Persze, "senkit nem kényszerítettek". Nálunk is önkéntes alapon ment a gólyaavatás. Megmondták hogy nem kötelezõ ott lenni. Csak hozzáfûzték hogy aki nem megy, azt az idõsebb diákok egész évben zaklatni fogják, kötekedés, lökdösõdés, fenyegetõzés, esetleg verés is. Megalázó baromságok, leöntenek tojással, liszttel, ilyesmik, aztán ott röhög rajtad mindenki, a tanárok is, az igazgató is, mert milyen k-va vicces dolog. Szerintem ezek a baromságok kimerítik a BTK-t is. Idõsebb diákokat is be lehetne ezért vinni és el lehetne ítélni, de a tanároknál is mondjuk kiskorú veszélyeztetése, esetleg segítségnyújtás elmulasztása, vagy akármi.
Még hogy minden egyetem igényes...
Szerintem én egybõl otthagytam volna azt a velejéig rohadt egyetemet.
Perverz disznók. :hanyas:
Az egész gólyaavatás egy nagy marhaság a jelenlegi formájában, egy cirkusz.
Igaz nálunk teljesen vállalható volt a gólyaavatás és utána sem volt ilyen tróger csesztetés mint amit Túlélõ írt. Egy jó szakmunkás/szakközép suli volt az enyém.
Nekem volt szerencsém az egyetemen gólyatáborhoz, de az nagyon jó volt. Életem egyik legjobb bulija volt. A gólya avatás is nálunk teljesen poénos volt (ropievés-verseny), négykézláb futás, satöbbi, jó persze a pia az hektószám folyt, de mivel mozgatták az embereket alig voltak detox-részeg emberek.
Nálunk elmondták a csínnyát-bínját az egyetemi ügyintézésnek, satöbbi. Szóval hasznos is volt.
Konfliktus is az volt, hogy egy csajnak ellopták az inzulinját, de aztán kiderült, hogy véletlenü rakta el valaki mert ugyan olyan tokban volt a másiknak valami holmija.
Sok embert ott ismertem meg, aki máig jó barátom, pedig más városba sodort az élet. Sõt a késõbbi barátnõmet is ott ismertem meg.
Szóval nem feltétlen kell a gólyatáborokat elítélni. Szerintem maga a dolog jó és igenis van helye, értelme. Persze amikor a szervezõknek elgurul a pirula akkor rendet kéne tenni. De a diákoknak is lehetne annyi esze, hogy ilyenbe nem menne bele.
Ilyennek kellene lennie. Elég baj hogy a legtöbb helyen nem ilyen. :( Arról kellene szólni hogy az új emberek megismerjék egymást és az iskolát, de a legtöbb helyen csak megalázzák az újakat az öregek. Nálunk nem is úgy volt hogy gólyatábor és 1 nap gólyaavató késõbb. Velünk vagy 1 hónapon át csinálták, iskolában, nap közben. Lejöttek minket terrorizálni, zaklatni. Csicskáztatás, csináld ezt, csináld azt, különben összeverünk. Volt hogy bejött két negyedikes. Elküldtem õket a k anyukba. Fogták az összes holmimat és beleszórták a szemetesbe. Aztán fenyegetõzve kimentek a terembõl. 5 perc múlva visszajöttek 10 másikkal, akik közül voltak elég kigyúrtak is. A kettõvel verekedtem is volna, de 1 a 12 ellen mik az esélyek? És mondom, vagy 1 hónapon át ez ment. És nem csak velem, hanem a többi osztálytárssal is. Lányokkal is ezt csinálták.
Hogy te véletlenül jó helyre kerültél, az szuper. Vagy az is lehet hogy idõsebb korosztályból vagy? A '90-es évek elõtt szerintem nem volt még ez annyira divat.
én kicsit kevésbé élem meg problémásnak a perverz gólyatáboros feladatokat, pl a piásüvegleszopós verzió a csajoknak az szerintem simán belefér, ekvivalens valami fiúknak is
de azért a mackósajtfeldugdosás az kicsit erõsnek tûnik :D
"Már a szüleitõl is lopott, hogy fizethessen zsarolóinak"
http://www.origo.hu/itthon/20160928-...ak-a-fiut.html
Sose lesz már olyan oktatás, amiben elmondanák azt a diákoknak hogy mit kell tenniük ilyen esetben, kihez fordulhatnak, kihez nyújtsanak be panaszt? Annyira semmit se érnek az iskolák hogy az már kétségbe-ejtõ. Kicsit fontosabb az hogy ne öljenek meg pár ezer forintért és ne tegyék pokollá az életed, mint a 2 ismeretlenes matek-feladvány, nem?
:mad: