2
Printable View
2
Szerintem, sem kell a szerkesztés gomb. Több esetben volt már olyan, hogy valaki baromságot írt, mint "szakértõ" vagy olyan képet tett fel, amibõl rögtön lejön, hogy nem ért a dologhoz. Utána meg csendesen törölte, amikor többen röhögtek.
Vállalja mindeni a leírtakért a felelõsséget vagy csak az admin illetve az általa megbízott személyek engedélyével történjen törlés, módosítás.
Ebben, teljesen egyetértek Mizu-val.
Nagyobb fórumokon sokszor nincs javítási lehetõség, de tudom hogy milyen dühítõ tud lenni mikor valamit rosszul ír valaki és nem tudja kijavítani. A javítási lehetõség pont azért van itt jelen, mert az a fórumozók javára válik ha utólag javíthatják a rosszul írt, hibásan beírt dolgokat. Vagy rosszul írt link, rosszul betett kép, szerkesztési hiba, tömérdek ilyen dolog van.
Csak 1 napra tiltottam le a javítási lehetõséget, de rögtön volt visszajelzés, hogy ez nem jó így. Ha letiltom nem jó, de ha úgy hagyom akkor se jó. Igazából nincs jó válasz, biztosan van érv mind a kettõ mellett.
Felõlem lehet szavazás arról hogy lehessen-e szerkeszteni a dolgokat utólag. Nekem mindegy a végeredmény. Csak azt mondom hogy jó lenne már balhézás nélkül fórumozni, mert fárasztónak tartom ezt így.
..annyiban igazat adok Mizunak,hogy egy Elnézést kérek kijár...nem akarok itt a törlések okáról beszámolni (akire tartozik megtettem)..
...mondjuk az jogos,hogy csak a moderátor töröljön (lesz meló :huuu:)
Doom: 2
Szerkesztés:
Igen, mindkettõnek vannak elõnyei, hátrányai.
A legjobb szerintem az lenne mint néhány helyen, hogy pár percig még lehessen szerkeszteni.
De nem fontos, jobban belegondolva talán tényleg egyszerûbb lehet nélküle, fõleg ha ilyen nagy gubancokat csinál.
Csak kicsit felhúzott elsõre a dolog, ezzel meg lehetett oldani azt a vacak automata moderációt is.
Egyetértek az elõttem szólókkal , pár perces helyesírás kiigazítás belefér ,de a tartalmi változtatások , törölgetések nem tetszetõs dolgok számomra sem .
A saját post egy meghatározott ideig (kb 10 perc) lehetséges módosítását támogatom én is. Ami azon túl van az maradjon is ott.
Alapvetõen azzal sem értek egyet, hogy egy veszekedést az admin/moderátor töröljön, mert lássa csak mindenki, hogy ki volt a provokátor/kötekedõ, és milyen hazug indokok alapján fajultak el a dolgok, ne legyen egy sunyi kitisztázva azáltal, hogy eltûnnek a "veszekedõs" hozzászólásai.
Ellenben sokszor félreértésre adhat okot egy elgépelés, rossz link (pl. vágólap nem íródott felül, így másik kerül beillesztésre), ezért mindenképpen kellhet egy idõintervallum önkorrigálásra. Lehet, hogy nem is azonnal veszi észre az ember, ezért talán 10 percnél több kellhet, de semmiképp sem napokra visszamenõen!
volt egy tripla hozzászólás, abból töröltem kettõt.
Kérném ezt törölni. http://magyarprepperforum.org/showth...ll=1#post51348
Több a kelleténél a személyes dolog.
Köszönöm!