Melyik a nagyobb bevétel:
3-4 évig, havi 20.000Ft gyógyszerre
1 alkalommal 300.000 a gyógyításra
Emiatt "nem gyógyítható" sok nyavalya...
Printable View
Talatam egy uj hobbi szeruseget, ki akarom probalni. Ez a magnes horgaszat. Nem tudom hallottatok e mar rola, de a lenyege az, hogy egy eros magnest egy kotelen, hidrol, partrol bedobva vegighuzzak a folyo, to aljan, es ami vas az hozza tapad. Elkepeszto milyen dolgokat halasznak ki. A youtube tele van ilyen videokkal. A kezdo szett meg kabe 40 canadai dollar, kb 10000 ezer forint. Most nezem melyik magnes lenne a megfelelo.
Szökõkutak környékén, ahol sok a turista, hamar megtérül :)
Ott valoszinu nem engednek, de a folyokbol tenyleg olyanokat halasznak ki. Usaban fegyverek, mondjuk a legtobbjevel valoszinu buncselekmenyt kovetthettek el es le szoktak adni a rendorsegen, mar amelyik fent van a youtubon. De rengeteg bicikli meg minden amiben van vas. Meglatjuk mire megyek. Mondjuk az europai horgaszoknak sokszor tapad fel nem robbant masodik vh-s granat es lovedek. Az azert veszelyes. Egyebkent ezek a magnesek 50 kg-tol 600 kg-ig kepesek odatapadni es megtartani.
Megrendeltem ezt a magnest.
https://www.banggood.com/35-600KG-Ne...se=CN&ID=46423
Ha 10 dollár alatt van, akkor gondolom hogy bármit is találsz vele, az árát behozza. :thumbup
22 canadai dollar volt kotellel, kesztyuvel es szallitasi koltseggel egyutt.