Eredeti hozzászóló
forestwalker
nemigazan tudtam hova irjam de ugy gondolom ebbe a topikba illik a legjobban.
szoval a hetvegen voltam kempingezni, londonban, hajlektalan modra.
kineztem egy helyet egy irodahaz paroklojat. kicsit korulneztem napkozbe milyen a hely es talaltam egy sarkot a parkoloban ami a celnak megfelelt.
tudtam, hogy a hely vasarnap zarva ezert szombat estere idozitettem a kis kempingezesemet.
szombat este, csak atugrottam a falom es bent voltam a parkoloban. kicsit korbejartam, hogy biztos nincs senki az epuletben.
aztan elkeszitettem az alvohelyemet. talaltam egy kb 3x1m muanyag hullampalat meg egy muanyag kert kuka szeru valamit. a palat nekitamasztottam a falnak meg a kukanak ugy , hogy kb > 45 fokot zarjon be a fal es a pala. ebbe a resbe beraktam 2 raklapot amiket ott talatam es kesz is volt a kis menedekem. mar csak meg kellet agyazni.
a 3 evszakos halozsakom hasznaltam, ebbe ment bele az onfelfujodos matrac. a zsak ala egy piknik takaro es mindez bele a felbe hajtott 3x2 m ponyvaba. egy nagyon jol sikerult kis profilu menedeket sikerult osszehoznom igy. ha nem is lett volna ott az a pala, hogy takarjon valoszinuleg akkor se jott volna ra senki, hogy ott alszok a ponyva alatt, hacsak nem a hangos horkolasbol vettek volna eszre:)
nagyon jol bevalt ez a menedek, este tok jol aludtam. egy nagyon kicsit esett hajnalban de en szaraz maradtam. tetszik, hogy jol rejt, nincs semmi sator vagy menedek kinezete.
ez volt a szombat estem, tetszett, volt benne egy kis izgalom is:)
csinaltam rola videot is, meg szerkesztem, ma vagy holnap elkeszul, aztan akit erdekel majd megnezheti itt.