-
Több órám is van, ami most érdekes, az a seiko 5 military automata verziója (csuklón feltölti magát a mozgási energiából) és egy régi felhúzós svájci. Ez utóbbi nem igazi prepper óra, terepre nem is szívesen vinném, viszont nem kell bele elem és nagyon pontos.
[Én abszolút nem vagyok Armageddon hívõ, inkább gazdasági stb. problémákra történõ felkészülést tartom szem elõtt.]
-
Pár hete vettem egy Casio G-t. Soláros és rádiojel vezérelt. Maximálisan elégedett vagyok vele, csak ajánlani tudom!
-
Olyat, amilyet az egyszeri órás mester mondott az este a feleségének:
-" Na asszony, karóra! "
-
-
Amazonon van róla csomó értékelés, ahogy nézem ezt a márkát átlag 4 - 4 és fél csillagosra értékelik, szóval gondolom nem lehet rossz. Bár szerintem az ára azért ilyen magas, mert már régiségnek számít.
-
1 Csatolmány(ok)
Kaptam ajándékba pár éve egy 'Molnija' (cirill betûket nem tud a fórum kezelni) márkájú szovjet zsebórát, tökéletesen mûködik, de nem használom, ez lesz a végítélet után az óra, amit minden nap óvatosan és gondosan fel kell majd húzni, hogy ne vesszen el a pontos idõ végleg az emberiségnek. A BOB-ba pakolandó cuccok között tartom (ezeknek van egy külön mûanyagláda, hogy azért ne legyenek láthatatlanul elzárva egy zsákban, csak be kelljen dobálni a döntõ helyzetben). A képen láthatóhoz nagyon hasonló, de sokkal csicsásabb fedéllel, + lánccal. (A mindennapokban amúgy egy kb. 2000 Ft-os lidl-es kínai mutatós kvarcot hordok, kb. 2 éve megy az eredeti elemmel.)
Csatolmány 8389
-
A név stílusos! Villámcsapás!
Ez kell a cuccodba!
Én be tudom írni ciril betûkkel is! Молния
-
(Nálam mindenféle kockák meg egyéb karakterek jelentek meg posztolás után, amikor bekopiztam a cirillt, de lehet, én bénáztam...)
-
Vásárolt tõlem ezt-azt egy srác. Pakolás közben dumáltunk és kiderült, hogy órás a szakmája. Gondoltam megkérdezem a véleményét a piacon található karórákról. Mondta, hogy az igazán jó európai órák megfizethetetlenek. Japánból az olcsó nem ér sokat. Szerinte a japán közép kategória a legjobb ár-érték arányba. Nézelõdtem órás boltokban és megtetszett egy Seiko. Kis habozás után megvettem. Hát meg kell hagyni, hogy fényévekkel jobb, mint az eddigi óráim. Meg is hirdettem a g-shockot. Remélem tartós is lesz...
-
Nekem volt Seiko órám. Használtan kaptam, húsz évet ment elemcserékkel. (Kb két évenete...) Aztán beadta a kulcsot, havonta nyelt le egy elemet.
Kaptam egy újat, az Doxa. Álítólag svájci... Kb azonos árfekvés. Ennek adok 30 évet. Az nekem elég...
A Seiko-ban nem fogsz csalódni!