Semmi. Ebbõl kapásból látni, hogy egyedül élsz, szeretsz horgászni és idõnként iszol is néhány sört.
Ez senkit nem érdekel, amíg nem vagy valamilyen szempontból fontos ember. Mihelyst az leszel, már felhasználható ellened.
Képzeld el, ha pl. Orbán Viktorról leírnák, mennyi páleszt vett az utóbbi öt évben, mennyi sört, milyen ciklusokkal, stb. Utána menne a duma, hogy Magyarország miniszterelnöke alkoholista, új választást kell kiírni és minden egyéb. (Mert uigye az nem lényeg, ki itta meg és hányan ezt a mennyiséget.)
Sajnos az információk kellõ rosszindulattal hihetetlen hitelrontásra alkalmasak. Az én életemben is elõfordult már olyan, amit el sem tudtam volna képzelni.
Még bíróságra is kerültem, igaz, csak tanúként a végén. De lényeg az, hogy rendõrség, bíróság. A többi kit érdekel utána? Az, hogy tiszta voltam? Számít? Ezzel az ügylettel úgy elbaszták a renomémat, hogy a veszteségem legalább 10 millióban kalkulálható. Még szerencse, hogy az idegrendszerem jó:) Az erkölcsi gyõzelmemmel meg vastagon kitörölhetem a seggem.
Remélem, sikerült meggyõznöm téged.