A Trybe felületén van egy olyan, hogy trybe tv, de sosem néztem még oda be, mert nem vagyok videós. Szóval lehet, hogy ott is van videómegosztó.
Printable View
A Trybe felületén van egy olyan, hogy trybe tv, de sosem néztem még oda be, mert nem vagyok videós. Szóval lehet, hogy ott is van videómegosztó.
Na, PewDiePie mindenkit meghívott DLive-ra. Vajon a 93.000.000 követőjéből hányan fognak odamenni? Vagy 6 millióan megnézik a videóját, abból hány % fog beregisztrálni oda? Azt mondta hogy az adakozásért a DLive nem vesz le semmit, szóval gondolom hogy ez az élő-videósoknak elég jó indok arra hogy ott legyenek. A kérdés csak annyi hogy hány rajongójuk fogja őket oda követni?
Az biztos hogy ő lép, és követik is más nagyobb videósok. Sőt PewDiePie 50ezer dollárt fog köztük szétosztani.
https://www.youtube.com/watch?v=h72BxkjQRiI
Azigen
A Dlive 9,9%-ot vesz le a rewardból, amely egyrészt barátságos összeg, másrészt ezt nem megtartja, hanem szétosztja a "lino-pontokat" a felületen zárolva tartó userek (nevezzük õket bányászoknak) között. A lino pontok a lino blokklánc kriptopénze, erre költözött át a dlive a steem-rõl, még tavaly õsszel. Ha a fiókodban tartod a lino-t, akkor a felületen képzõdött összeg 9,9%-ából a tartott mennyiséged arányában részesülsz.
A dlive amúgy nagyot ment a költözés óta, teljes ráncfelvarrás, új felület, új reward rendszer, ennek köszönhetõen a regisztráltak száma most 3 millió, a viszonylag aktív feltöltõk száma pedig olyan 30-40k között van. Ez a mostani esemény hatására nõni fog, legalábbis nagyon valószínû.
TMIB, esetleg indítsd újra a videósorozatodat ott is ;)
Dlive élőben megy, ráadásul gondolom törölni se lehet semmit, vagy ki tudja... nem kísérleteznék vele. De majd felnézek rá, ha már ott van Pew is. :D
Dlive nem élõben megy, csak van lehetõség a live streamre is.
Törölni nem lehet, blokklánc + ipfs, de hát igazából a jutubról még ha törölsz is, az archívumokban minden bent marad és megtalálható, szóval gyakorlatilag az internetrõl nem lehet dolgokat törölni.
De egy érdekes cikk a dologról, fõleg a blokklánc vonatkozásában, viszonylag részletesen körüljárva a dolgokat a szólásszabadság, jobbos-balos ellentét, meg a hasonlók mentén:
https://trybe.one/why-pewdiepie-matters-to-blockchain/
PewDiePie segítségével 2 hónap alatt 67%-al nőtt a DLive felhasználóinak száma.
PewDiePie helps DLive increase its userbase by 67% in two months
https://finance.yahoo.com/news/pewdi...150047072.html
Én mondtam, hogy kezdd el te is ott a munkát :) Új feliratkozókat bõvülõ fázisban lehet a legjobban megcsípni ;)
Sose töltenék dolgokat oda ahonnan nem tudom letörölni később. Mondjuk a DLive az ÉLŐ közvetítés, én olyat nem is szoktam csinálni (meg a mostani netemmel amúgy se tudnék élő adást adni). :)
De sehonnan nem tudsz törölni. Persze a nyilvános, egyszerû elérhetõséget meg lehet szüntetni, szóval az átlag felhasználó nem fogja egy kattintással megtalálni a cuccodat, de kettõvel már igen, mert az archiváló projektek mindent lementenek a netrõl, és véglegesen hozzáférhetõvé teszik.