Általában 0-2/ 1-8/ 6-100 Nm közötti beosztással kaphatóak, bringához elég az 1-8--as..
Konkrét típust nem ajánlanék, nem üzemi felhasználásra a lidlis, praktikeres is bõven jó...
(nekem a Lidlbõl van, kb. 12 éve használom...)
Printable View
Nagyon sûrûn javítok kínai robogót. Egy szezonban 15ezer km-t is beleteszek a csettegõbe.
Jónéhányat szét is bontottam. Van hozzájuk robogó szerelési könyv,azt is megvettem,hasznos.
Ha kell valamiben segítség, szólj. Nem vagyok tanult szerelõ, autodidakta módon szereztem meg az ismereteket.
Porlasztókkal sokat szórakoztam.
Elsõsorban a Mikuni típussal találkoztam a kínai csodáknál.
Nagyon nagy a hiba lehetõsége. Általában a dugulás a legkisebb probléma...
Volt olyan Keeway Focus-om, hogy meghajlott a fõtengely... 12ezernél.
A mostani jól bírja, ez egy Generic. Fekvõ Minarelli blokk. 20ezernél cseréltem hengert, hengerfejet, dugattyút, gyûrûket, variátort, bordás szíjat, szabadonfutót stb.
Hátsó kuplung harang is rövidesen a listán. Most a kipufogó dobbal szenvedek. Kiszakadt belõle a katalizátor a jó pesti utakon 10ezernél, akkor visszahegesztettem. Most viszont kiszakadt véglegesen, benne csörög, hangos a dob.
Vettem rá egy sport kipufogót. Alig ment vele, gyenge volt. Kiszedtem az összes fojtást, levágtam a hangtompító részt. Ment, mint az állat. Utána elkokszosodott, kiégettem, megint jó volt. Mostmár hiába égetem, egyszerûen fojtja a mocit.
Gyári dob nincs, utángyártott nincs, kénytelen leszek szétvágni és megpróbálom visszarakni a helyére a katalizátort.
Amúgy 120kg körül mozgok és 65-70-es tempót fixen bírta velem napi szinten, 50-60 km-t.
Eszembe jutott egy motoros sztori.
Volt valaki az ismerősi körömben, aki 5 éves részletre vett egy másfél milliós gyorsasági motort. Kivitte a kereskedésből, néhány napig tépett vele mint az állat és még az első héten totálkárosra törte, de úgy hogy egy vasat se ért utána az egész. Viszont 5 évre bebiztosított magának egy komoly adósságot.
:tapsol:
Sok szerelés akkor nem volt a dologban :D
Anyaaa, az Admin szétoffolja a saját maga által indított topicot a második oldalon :haha:
Csatolmány 8553
Amikor új a henger. :)
Hát nem szép?
Csatolmány 8555Csatolmány 8554
Összerakva. Ha már ott voltam, akkor csináltam egy karbi felújítást is. :)