-
Tesóm és családja most van benne. A leggyakoribb tünetek jelentkeztek náluk. (Ízlelés-szaglás elvesztése, láz, köhögés, hátfájás, fejfájás) azt mondják nem vészes, volt már szarabb is. 6 napja kezdõdött bátyámnál és érzése szerint már kifelé tart belõle. Ma már dolgozott otthon.
-
Jobbulást az érintetteknek.
-
Mielõbbi teljes felépülést!
-
Jelentem, két napja nincs lázam.
Az ágygyengeséget elkezdtem ledolgozni.
A család 11. nap után sem mutat tüneteket.
-
-
A G-Bombot jó szívvel ajánlom a regenerálódáshoz. (Nem a reklám helye. :)) Emellett a Gold Standard Curcuminoids kapszulát, és az Omega 3-at a szívnek! Ezek mellett pedig alapnak nem lehet mellényúlni egy Multi Pro Plus csomaggal, és mellette pluszban D3 Forte, és extra C-vitamin (ha por alakban veszed, akkor úgy adagolod még a Multi Pro mellé, ahogy éppen jó). Ha az emésztésre is kihatott a covid, akkor pedig a ProbFlora nagyon jó szinbiotikum!
-
2 szegrõl-végrõl rokon elkapta. Két idõsebb ember, az egyik tüdõgyulladásos is. Kórházban vannak.
2 közeli rokont most tesztelnek, akik kapcsolatban voltak velük.
-
A szaglásom mostanra másfél hónap után állt vissza teljesen.
Egyes szagokat teljesen szelektíven nem éreztem.
-
Fõnökömnek is több mint egy hónap alatt jött vissza. Doki szerint valószínû nem is lesz a régi.
-
Azért nekem közel van a régi (extrém éles) szaglásomhoz.
Nagyon érdekes volt, hogy a többi szagot élesen és tisztán, de a (nem tudom szebben mondani) fing és a szarszagot egyáltalán nem éreztem. Az jött vissza utoljára.