Kitöltöttem egy olyat, hogy "Te melyik karakter lennél?". T-Dog-ot dobta ki. Végül is igaz, nem sokat beszélek, racionálisan gondolkodom, nem szólok bele mások veszekedéseibe. :haha:
Printable View
Kitöltöttem egy olyat, hogy "Te melyik karakter lennél?". T-Dog-ot dobta ki. Végül is igaz, nem sokat beszélek, racionálisan gondolkodom, nem szólok bele mások veszekedéseibe. :haha:
Don't Panic,
Nekem is Daryl a kedvencem :).
Egy csigás íj felveszi a versenyt a számszeríjjal. Mindkettõ meglepõen hatásos kis távolságon de az íjnak jobb a "tûzgyorsasága".
Nézz meg "bowhunting" videókat. Ha nem ér csontot simán átmegy egy szarvason is, világító nock-os vesszõknél jól is látható.
(pl.: http://www.youtube.com/watch?v=zLkojDyflf0)
Sajnos csigás íjat még nem tudtam kipróbálni, de remélem hamarosan öcsém vesz :).
Az még egy érdekes kérdés, hogy ha csendben kell lenniük, mert a zombik mindent hallanak és a zaj vonzza õket, lövések helyett is inkább kést használnak, akkor Daryl miért egy puffogó chopper-al motorozik? :confused: :D
https://www.youtube.com/watch?v=stj8jfpZ0tk
:D
Csatolmány 57
"Számszeríjat használ hogy csendben ölhessen, közben pokolian hangos motorral repeszt"
Szerintem õ simán tesz rá, mert egy tökös rednex. Egyébként meg van benne logika:
Motorral a zombik nem érik utol.
Amikor gyalog kell mozognia, akkor számszeríj.
Semmi paradoxon.
Az újrész izgis volt :)
Valóban jó rész volt. Szomorú, de jó rész.
Ki hótta meg magát?
Ha leírnánk, akkor nem lenne meglepetés, úgyhogy én inkább nem írom ide. ;)
Tényleg, a magyar tévécsatornák adták jelét, hogy leadnák szinkronosan? Vagy a TV2/RTLklub nem is gondol ilyesmire? Szerintem néznék annyian, mint a Xená-t, vagy a Dél-amerikai szappanoperákat.
Magyarországon teljesen kizártnak tartom, hogy leadják. Ettõl kevésbé véres sorozatokat sem mernek leadni. Vagy, ha igen, akkor 18-as karikával, éjfél körüli kezdéssel és alaposan megvágva, majd azt is felfüggesztik 3-4 rész után. Azt már meg is mondták a kereskedelmi tv-k, hogy nem mernek ilyenekbe belevágni, mert biztos lesz valami szervezet, ami tiltakozni fog. Értelemszerûen a késõi idõpont miatt nem is néznék annyian, mint az általad említett szánalmas szarságokat.