Van reklám fent, lent és a topicok első hozzászólásában.
Printable View
Van reklám fent, lent és a topicok első hozzászólásában.
De ha valaki támogatni akarja a fórumot, akkor Amazon vagy Opticsplanet ajándékutalványt is küldhettek. Azt lehet névtelenül. Szoktam a két helyről vásárolni. Persze nem kötelező, csak kérdezte valaki néhány hete. De a mai magyar fizetések mellett, nem hiszem hogy bárki is ilyen adományozáson törné a fejét.
Úgy tûnik hogy ez a hónap elég jó volt a fórumnak. Holnap majd kiírom hogy nagyjából mennyi jött vissza a reklámokkal. :beer:
Júliusban 3700 forint jött vissza. Köszönet a fórumozóknak! :beer:
Találtam néhány információt arról hogy hogyan lehet PayPal anonimitáshoz jutni. PP business-re kell váltani. Ha ingyenes, akkor átváltoztatom arra, így ha valaki véletlenül ezzel szeretné a fórum mûködését segíteni akkor az is megoldható lesz. És így majd késõbb esetleg a fórum-felvarrót is lehetne majd intézni. Csak még komolyabban utána kell olvasnom a dolognak.
Átállítottam üzletire a Paypal-t amit használok. :) Szerintem mostantól tudok támogatói adományokat fogadni a fórum számára. Névtelenül. Barátként kell küldeni, nem üzletként. Illetve innentõl kezdve majd valahogy megoldható lesz a késõbbi felvarró dolog is. Majd megbíztok valakit sokan, õ átküldi a pénzt és majd küldöm a címére a sok felvarrót amit majd kiosztotok egymás között. Gondolom úgy lesz majd a megoldható. Egyelõre marad a témogatói dolog. Ha valaki bedobna a közösbe x dollárt akkor küldjön privátot, vagy emailt. Persze ha nincs, az se baj, nem kötelezõ, csak lehetõség. ;)
Augusztus elsõ két hete
5,7 dollár
Egész Augusztusban 10,6 dollár jött vissza, ami kb. 2400 forint.
Szeptember elsõ 2 hete:
7,1 dollár