-
Annektálnám ha lenne alkatrészem hozzá...
8 épületet lehet csak építeni egy városban?
Szállítóhajókkal meg lehet akasztani a behajózást?
Zsoldosokkal nem lehet várost megszállás alatt tartani, még ha kettőből csak az egyik is az!
Min. 2 területfoglalásra alkalmas egység kell hozzá! (friss tapasztalat)
Foglalt várost állítólag 35% morál felett magára lehet hagyni, kórház építésével gyorsítható.
-
Az alkatrészeknél úgy kell hogy az anyaországban a városokban építs fegyvergyárakat (az az ipar), reptereket, meg ahová lehet hajódokkokat. Azok felpörgetik a gazdaságot.
8 épület... Nem tudom, az is lehet hogy akkor utána lesz csúszka amivel lejjebb lehet vinni. Igazából sehová nem építettem 8-at, úgyhogy nem tudom.
A szálllítóhajók rejtettek, azokat nem kell megépíteni, csak ha küldöd valahová a hadsereget akkor ott megjelenik a szállítóhajó amint felszállnak rá.
Zsoldosaim nem voltak inkább csak gyalogsággal és a nemzeti gárdával vonultam mindenfelé.
A túl alacsony morál az nem jó az biztos, mert akkor megjelennek a tüntetők molotovokat dobálni. Nem erősek, de 1-1 század nemzeti gárdista nem árt, ők már meg tudják úgy védeni ha kitörnek a zavargások. :)
(A tegnapi repülős dolog érdekes volt.) Szállt a gép a város felé, elmentem aludni, mikor visszajöttem az egész hadosztály ott vesztegelt a kikötővárosban, mintha előző nap fel se szálltak volna. :confused:
-
Nem figyeltem :duhos: 8 építhető épület van csak az építési listában képtelenség túllépni :haha:
értemén, csak arra gondoltam hogy egy gyalogos egységet vízre tennék két szárazföld közé, hogy idegen hajók ne tudjanak behajózni, ez lehetséges?
ÉS, a két partra tüzérséget tennék.
-
Jaaa.... hát ha olyan helyre rakod ahol lehetetlen őket megkerülni, akkor gondolom. Esetleg összebalhéznak a vízen és ott fognak csatázni? Nem tudom de lehet hogy az történne.
-
Ha összebalhéznak akkor elkezd lőni a tüzérség,
de a szomszédom írta hogy nincs védelmi értékük tehát nem tud feltartóztatni
legalább korvetthez nem kell alkatrész, és csak 2-3 kel Görögország kis térképes védelméhez.
-
A Deszantosokkal viszont hadilábon állok..
Földi mozgásuk szinte nincs, korrigálni nem lehet a levegőben célt, csupán álló célpontok ellen lehet bevetni.
Elvileg tud területet foglalni, de nem tudom hogy kell..
-
Az a helikopteres egység? Én mire eljutottam volna a bevetésükig, akkor megtámadt a két nagy hadsereg észak felől. Pedig a helikopteres egységekkel akartam megszállni Kubát...
-
Igen az.
Rájöttem, nem vártam meg a kiszállás végét.. :huuu::D
Vagy nem pont a központban landolt.
A tankokat úgy sejtem, nem jó egyedül használni, kell hozzá a gépesített gyalogság, azért van a játék szerint.
-
Aki ledarálta a birodalmam az is kevert hadosztályokkal támadt rám. 1 tank, 1-2 gépesített hadosztály, légvédelmi egység. És így együtt rohanta le a városokat.
-
Most már csak várom hogy elfoglalja a másik játékos a maradék területem. Te hogy állsz? Ha vége lesz nálad is, majd szólj aztán talán lehetne egy közös térképen egy játék? :) Akár szövetséges szinten?