Mert eddig nem tudtak róla, de már keresik :)
Printable View
Ilyen volt: Battlefield Vs Call of Duty verseny
http://www.youtube.com/watch?v=wK5RqzdmfIo
Szerintem a november talán egy kicsit már túl hideg egy ilyen rendezvénynek. De attól függetlenül láthatóan sokan ott voltak.
TASK FORCE - BORDER WAR 5 | Airsoft | Tactical moving
http://www.youtube.com/watch?v=NU4_675e6Cs
Én is airsoftoztam/airsoftozok manapság már ritkábban, mert a kis csapatunk széthullott.
Jó játék szeretem, fõleg épületharc szimulációhoz jó, az arcvédõ sem árt igaz én csak az utóbbi években kezdtem el használni, de airsoftosok között vannak páran akiknek letört a foguk. Engem pl egyszer épületben lõttek meg 450 fps fegyverrel alkaron pont a csontot, kilyukadt a bõröm szó szerint. Ennek ellénere szerintem nagyon jó játék csak a szabályokat be kell tartani, azért járok már nagyon ritkán mert ahova tudnék menni ott barbárok vannak, amikor megmondom a gyereknek hogy lefutunk 3-an fentrõl fedezz minket, és õ nem hogy fedezne hanem amikor kibukkanunk a fedezék mögül tüzet nyit ránk, és leszedte mind a 3-om csapattársát, iylenek miatt elmegy az ember kedve, meg amikor nincs játék és egymásra fogják a fegyvert lövik egymást meg össze vissza tartják, mindig elsütõbillentyûn van az újjuk, ezek a dolgok zavarnak, mert az airsoftot is úgy kell kezelni mint egy igazit, ezzel is lehet komoly sérülést okozni pl a szemet kilõni.
Amúgy ha viszed a fegyvert A-ból B-be akkor nem szabad hogy a tár benne legyen, mert azért szólhat a rendõr, meg persze úgy kell hordani hogy mások ne lássák.
kezdõknek és laikusoknak--> www.airsoftujonc.hu
itt mindent megtalálsz, ki, mi, mit, miért, hogyan, hol, mivel, kinek...
Átrágtam magam a videón, és a folytatásán is, mert az elõzetesében meglebbent egy magyar zászló. De ez inkább tûnt egy szedett-vedett zsoldoscsapat portyázásának, mint taktikai mozgásnak. Igaz én csak fotelramboként, a pálya mellõl szemlélõdök. Valaki bennfentes véleményezné a videót?
engem régóta foglakoztat de csak az épület illetve városi harcmodor miatt csak nem tudtam hogy kezdjek neki vagy hova menjek.
Daniui ötlet tetszik ilyenben benne lennék bár gondolom ez más mint amit összeszedtem a Call of Duty-ban 8 év alatt :)
Én régebben paintball-oztam , elég komolyan nyomtuk lepukkant hör laktanyákban , rendõrökkel , BV-sekkel komoly csatározások mentek és ott mindenki úgy játszott ,hogy szakmai továbbképzésnek tudta be , szóval baromi komolyan vették , volt túszmentés ,füstgránátokkal ,taktikai eligazítással , erdei fedezék kiépítéses védekezés-támadás ,én nagyon élveztem, kicsit játék is volt és egy kicsit tanulságos is , meg azért a paintball elég fájdalmas tud lenni a közeli találatoknál, néha tényleg kékek zöldek voltunk a nap végére . Én azért is szerettem ,mert jó magas adrenalin mellett élethû szituációk, tudtak kialakulni / pl , nagy izgalomba semmit sem találsz a felszereléseid közt , mellényzsebbõl kiesik a rádió és összetörik mert nem volt rögzítve ,kellene gyors az elemlámpa de nem találod , nem láb elé nézés hatalmas esések stb../ ezek mind olyan helyzetek amik nyugodt körülmények közt nem jönnek elõ és így kicsit játszva tudod fejleszteni az egyéni készségeket . . szóval aki teheti próbálja ki . És ahogy az elõttem szólók is írták feltétel a normális társaság és ,hogy meg legyen a kellõ komolyság ,átélés .
Ilyen felszereléssel toltam , de jó is volt ....
Csatolmány 1837
ez meg én vagyok amikor túszejtõ voltam :)
Csatolmány 1838