1:15-tõl jön az érdemi rész. A youtube feltöltés után 1 perccel már nyavajgott a 3. féltõl való tartalom miatt..
Printable View
1:15-tõl jön az érdemi rész. A youtube feltöltés után 1 perccel már nyavajgott a 3. féltõl való tartalom miatt..
Én single playerrel még nem is játszottam, csak a multival.
Nem vesztettél sokat. Csapni való a kampány része.. Arra jó, hogy tutorialként szolgáljon a multihoz.
Sajnos nekem már nem viszi a gépem a 3. részt sem, ellenben pár napja találtam ingyenes battlefieldet, arra most egészen rákattantam :)
A Battlefield Play 4 Free is egy Battlefield. Ami mondhatni garancia, hogy jó játék. :) Én is azt nyomtam, amíg nem vitte a gépem a 3-at. Pontosabban amíg meg nem sütöttem a gépem. Meg amíg nem lett ingyenes a BF3 :)
Srácok, nem tudja valaki miért van az, hogy játék közbe az irányítás befagy egy pillanatra? Nem a játék, csak az irányítás. Rohadt idegesítõ.
Nem tudom, de nálam is csinálta, csak nem a BF, hanem a COD.
Úgy néz ki hogy nagyot fog robbanni a Battlefield 6. Mindenki teljesen elszállt a trailertől is, meg attól is amikkel beharangozták a játékot.
Se rózsaszín puskák, se celeb játszható karakterek, se 6 méteres ugrások, se falon rohanás, se lézerfegyverek, se varázslat, se idétlen sztori, se rajzfilm-kinézet.
Csak egyszerű, eléggé élethű játék, normális fegyverek, és régi játékmódok amikért már 12-14 éve könyörögnek a játékosok.
Sőt, a gépigény sem szállt el teljesen, még az én régi gépem is vinné.
https://www.youtube.com/watch?v=wFGEMfyAQtI