-
Az elsõ cél, hogy egyáltalán ideérjen. Most kaptam egy másik emailt, hogy nincs nekik, meg utórendelték, de esetleg válasszak valami mást. Miért választanék? :hogymi: Azért ezt rendeltem, mert ez tetszik. Tegnap vagy 6 órán át néztem az értékeléseit, a tesztjeit Youtubeon, hogy miket írtak róla. Ha nincs, nem kellene kitenni a web-boltba, vagy rá kellene írni, hogy nincs raktáron. Nem utólag írni, hogy nincs, miután leszedték a pénzt a számlámról. :nemnem:
Az AMP-ra viszont nem kell várnom, mert azt Amazonról rendeltem. Szerintem jobban jártam vele, mert így péntekre az biztosan ideér. :)
-
Megtudhatjuk miket néztél ki magadnak?
-
Majd megmutatom mindkét dolgot mikor ideérnek. :D
Most választ várok a bolttól, hogy mi legyen. Küldik-e vagy vegyem máshonnan.
-
Na majd jól kivesézzük, hogy a nikkelezett vagy a rozsdamentes húrok jobbak túlélésre! Ha közel a sósvíz akkor csak rozsdamentes! És milyen vastagot? Szerintem a 8-as az igazi! Aki 9-est vagy vastagabbat használ az nem éli túl!
Kell-e tremolo? És milyen Floyd Rose? Kahler? A test milyen fából legyen? Ami nagy hõvel ég mikor jön a jégkorszak? Erõsítõ? Csak csöves! A tranzisztorokat tönkreteszi egy napkitörés!
Szét fogjuk cincálni a gitárodat! :)
-
Már megrendeltem, csak máshonnan. 2 órán belül fel is adták. A másik boltnak meg írtam hogy felejtsenek el és küldjék vissza pénzem. Nem akarok velük tökölni. Meg a másik helyrõl adnak hozzá egy csomó mindent ingyen.
-
Jobban érdekel mintha egy új gépkarabélyt rendeltél volna! :)
-
Remélem péntekre ideér. Még ebben a hózáporban is.
-
Sosem használtam 10-46 nál vékonyabba húrokat, a 8-as nekem nagyon vékonyka :rolleyes:
-
Megnéztem, és be kell valljam 9-es húrok vannak a gitárjaimon. ;)
-
Lenne egy kérdésem. Mi a helyzet a húrcserével? Barátnõm azt mondja, hogy ha elszakad a húr, akkor azt szakember cseréli ki. Én néztem róla egy videót, meg alatt a hozzászólásokat, az elektromos gitár húrját könnyedén cserélték benne, nem tûnt bonyolultnak és a hozzászólásokban is azt írták hogy maguk cserélik. Tényleg annyira bonyolult az, vagy nem olyan borzasztóan nagy ügy? Nehezen hiszem hogy egy húrszakadásnál rohanni kellene a gitármûhelybe hogy õk egy kész vagyonért belefûzzenek egy húrt. :confused: