Ez a legújabb, pár órája töltöttem le. 2014 Február 5.-ei kiadás. Lehet elhalasztom. A lényeg hogy maga a Blu Ray író mûködik, csak a használata a szoftverek miatt majdnem lehetetlen. De remélem majd meg tudom valahogy oldani.
Printable View
Ez a legújabb, pár órája töltöttem le. 2014 Február 5.-ei kiadás. Lehet elhalasztom. A lényeg hogy maga a Blu Ray író mûködik, csak a használata a szoftverek miatt majdnem lehetetlen. De remélem majd meg tudom valahogy oldani.
Amit linkeltem, kipróbáltad? http://vlc-aacs.whoknowsmy.name/
Amit linkeltél, utolsó embernek mûködött. A 32-bites változat.
Valami változott. A 32 bitessel ezt írja ki:
Blu-ray error:
No valid processing key found in AACS config file.
appdata/roaming/aacs/KEYDB.cfg -t próbáld meg. Mármint hogy az appdata-n belül a roamingba megcsinálni az aacs mappát benne a keydb.cfg-vel
Közbe rájöttem, hogy hülyeséget írok. Az %appdata% amúgy is a roamingba visz be :D
Annyit még megpróbálhatsz, hogy a KEYDB-t átírod kisbetûre.
Ha! Mûködik! Kösz a segítséget. :beer:
Nem tudom miért írták Az app-ba hiába tettem, de a Roamingba tettem és úgy már elkezdte lejátszani. Ráadásul hiába a 64 bit, mert a 32 bitessel megy. De lehet megpróbálom majd a másikkal is, lehet azzal is jó lesz. A lényeg hogy elindult.
A menü nem mûködik, de hogy a film elindul, már az is valami. Majd más lejátszókat is kipróbálok, hátha valamelyikkel megy majd a menü is.
Ha a VLC a programfilesx86-ba van akkor a vlc 32 bites. Nem a windows bit rendszerére kíváncsi ez a megoldás. (Szerintem)
Nincs mit. Ez a szakmám. :D
Azért úgy írták, mert a mappa létrehozásához be kell lépni az %appdata%-ba ami a startmenü futtatás-ba írva egybõl az appdata/roaming-ba visz. :thumbup
Most próbáld meg a nincs lemezmenü pipálgatásokat. Hátha bejön az is.
Kipipálás nélkül elindul a film. Pipával megjelenik a menü kicsinyített képe és "befagy", nem lehet vele semmit csinálni. A gép nem fagy le, csak a kicsinyített kép úgy marad. De innentõl már nem olyan nagy ügy. 30 napig jó a Power DVD, addig meg majdcsak találok egy olyat amivel szintén megy a menü. :thumbup
Esetleg a további beállításokban tudsz a menüvel kezdeni valamit. De szigorúan csak kipihent fejjel, nem hajnalba :D
Note: The latest VLC still doesn’t have menu support yet.
Azt nem tudom, hogy BD-t játszik-e, mert nekem olyan nincs, de ezt szeretem:
http://www.gomlab.com/eng/
Ja és ingyenes.
Van rajta már egy éve. A Superantispyware nagyon jó kis program. :beer: