Sose mondtam hogy vicces, de több szempontból hasznos. Meg ahogy mondtam is ez az ember egy veterán volt, semmi kétségem felõle. Érdekes beszélgetéseket lehet kezdeményezni, ha megszólítanak. Illetve az öltözék semmit nem mond az egyik embernek, a másik embernek viszont sokat. Például nem csodálkoznék ha a 3. szomszédomról kiderülne, hogy szintén prepper, mivel õk is megszólítottak a múltkor, meg mondták hogy jó a bakancsom, õk is vennének és kérdezték hogy hol szereztem be. Ha beütne egy nagy probléma, lehet hogy hozzájuk szólnék be elõször, mert rendes embereknek tûnnek.
Az FFL dealerem valószínûleg szintén az lehet, ugyanis neki nem látszik a ruháján, de egy "Don't Thread On Me" zászló lobog az udvarán. Olyat meg szinte senki nem tesz ki csak úgy.
Én biztosan nem, a szomszéd már akkor is hülye volt, mielõtt idejöttem, az utcában a többi embert is utálja. Inkább neki kéne költöznie, mert senkit nem bír elviselni. Velünk talán azért szívózik jobban, mert mi még sose szóltunk érte, de elõfordulhat hogy ha legközelebb szórakozik akkor bejelentem a városházán.Idézet:
"valakinek nagyon útban vagy a szomszédságban"
1-2 éve olyan is volt, hogy a másik szomszédomhoz jött ki 10 szirénázó járõrkocsi. Azóta se tudom hogy történt, de egy kész hadsereg volt itt. Csendes környéken ez elég feltûnõ volt, fõleg hogy éjjel történt és kék-pirosban villogott az egész környék.
A múltkor elbuktam a földvásárlást, úgyhogy sajnos a költözés egyelõre még lehetetlen. De ha lesz pénzem akkor biztosan összepakolunk és eltûnünk. (Persze nem a szomszéd miatt.)Idézet:
"A helyedben egyébként elköltöznék errõl a helyrõl"
Csak ez kell hozzá.
http://www.knowyourbank.com/media/im.../cash-pile.jpg