Zúznám elhiheted..de jó zsebes volt, hogy csessze meg..már csak hajnalban vettem észre
Printable View
Zúznám elhiheted..de jó zsebes volt, hogy csessze meg..már csak hajnalban vettem észre
Úgy látom itt az ideje rejtett óraláncot hordani, persze az 1ik végét pénztárcához kell csatlakoztatni másik végét belül a zsebben kell rögzíteni.
Esetleg megoldás lehet a zsebesek ellen a mini szirénával ellátott pénztárca.
Zsebben rögzített lánc kihúzza a mûa. lemezt az elem alól és bekapcsol a pénztárcában lévõ sziréna, nem lehet lekapcsolni.
Gyártót keresek az ötletemhez. :D
Nékem eredeti Kínai pénztárcám van, csak pénzem nincs benne. :haha:
Pénztárcára húzzatok rá vízszintesen a közepére egy vastag befõttes gumit és úgy tegyétek be a farzsebbe. Nem lehet könnyen kilopni, tapad a gumi.:)
Még apámtól tanultam...
Meg azt is, hogy a pénztárcában csak a fele pénzem legyen, az is apró címletekben. Ha fizetni kell valahol, mindenki azt lássa, hogy úgy szedem össze a pénzt. Ergo csóró vagyok. A pénz másik felét pedig az ingzsebbe tegyem.
Azért, a történelem folyamán már sok kedves találmány született a zsebesek ellen. A kedvenceim mégis a patkányfogós, a zsilettfüles, meg az aknás.
Köszi a tippeket srácok! Bevallom férfiasan, hogy az asszony szülinapját ünnepeltük, a 3. helyre estünk be hajnalban és én már annyira kész voltam, hogy szokásaimmal ellentétben a hátsó zsebembe raktam a tárcámat. Tehát lényegében az én hibám volt. Az élet próbált ugyan figyelmeztetni, mert az egyik cimborámat nem akarták beengedni az arctetkói miatt(tetoválómûvész) ezért mi is majdnam hazamentünk. Aztán a srác inkább lécelt, mi meg bementünk. A fullon lévõ tánctéren meg mindenkit annyit lökdöstek, hogy még ha józan vagyok is sikerült volna a lopás.
Abban reménykedem, hogy a szemétláda 1 héten belül kidobja valahol az irataimat és valaki majd visszaküldi. Volt már ilyen..vannak még rendes emberek
Ember küzdj és bízva bízzál...
Nos a nejem sok 10 évvel ezelõtt táskát talált erszénnyel, pénzel, személyi nem volt. Bevitettem vele a rendõrségre leadni.
A rendõrök dicsérték érte és mondták ritka az ilyen becsületes ember.....jegyzõkönyvet meg elfelejtettek felvenni...
Azóta is hallgatom, hogy milyen naív szamár vagyok. Persze késõbb reájöttem mi is lehetett a pénz késõbbi sorsa...:(
Én jobb zsebben hordom a tárcámat, bal zsebben az okmánytartóban a szükséges iratokat. Pénzt többnyire annyit hordok magamnál, amennyire szükségem lehet - többször elõfordul, hogy X összeget berakok az okmánytartóba is ha a pénztárca elveszne (egyébként egy sima szövettárcát hordok). A tárca fölött rögtön ott a bicskám, sokszor a kezem azon pihen (fõleg rosszabb környéken vagy nagy tömegben). Ha pedig nem otthon iszok alkoholt (egyébként is csak nagyon ritkán szoktam), akkor csak annyit hogy kicsit feldobja a kedvem, de semmilyen téren ne hátráltasson.
jakuza vagy..