utánakeresek mindjárt..köszi
Printable View
utánakeresek mindjárt..köszi
Nekem van ilyen kesztyûm, csak feketében.
Jó kesztyû, szeretem, de télen hideg. Mi a cél? Ha a hideg ellen kell akkor én egy olcsó decathlonos vékony polárt használok. Ez még nedvesen is melegen tartja a kezem.
Taktikai kesztyûnek hasonlóan jó mint az Ironclad tac-ops (ilyet is hordok), de ha hasonló jellegû kell és a hideg ellen is védjen akkor a Helikon-texnek van téli kesztyûje, nekem az vált be. Én ezeket ismerem mert ezek vannak itthon úgyhogy ezekrõl tudok nyilatkozni.
Az ironclad kesztyûk jók csak nagyon drágák is mellette, ár érték arányban nem érik meg. Sztem télre elég ha veszel valami fasza télikesztyût olcsón. Amit meg mindennapos munkához nyár, õsz, tavaszra ajánlok azok a mártott kesztyûk vagy mik, vannak nagyon komoylak és nem drágák, nagyon kényelmesek, precíz fogást biztosítanak, nem is izzadsz a jobb fajtákban, és védenek ugye a fizikai behatásoktól. Fõleg szerszámhasználóknak, vagy bevetésieknek ajánlom.
Nemrég érkezett meg a télire beszerzett kesztyûm. ~2350 Ft volt. Kinézetre tetszetõs, elég jó a kidolgozottsága. Amikor felvettem melegen tartotta a kezem, de még nem volt nagyon hideg. A tartósság meg kiderül.
A méretettel kell vigyázni. Én olyat vettem ami elvileg jó lett volna a kezemre, de aztán kiderült hogy túl szûk lett. :hogymi:
szeretek tapizni..na..
Bárkivel, bárhol, bármikor:haha:
és melletted ültem egész úton .... :haha:
hehe..profi vagyok..