Szerintem meghatározó vonal lehet a jármû védelme , védhetõsége is . Ha valaki kiszemel , kidurrantja a gumikat , és már .....
Printable View
Szerintem meghatározó vonal lehet a jármû védelme , védhetõsége is . Ha valaki kiszemel , kidurrantja a gumikat , és már .....
Gyaloglás? A kutya se foglalkozik egy emberrel vagy embercsoporttal ha gyalog mennek és elég sok veszélyt hamarabb észre lehet venni és kikerülni.
adok ilyen sprayt ha találkozunk :haha:
nem tudom, belefújod megpörgeted a kereket levegõt kell fújni rá aztán max 50 nel menni 5 km-et megint ellenõrizni a levegõt és kész. 5 € volt valami habot képez belül. ha egyéb módon sérül a gumi ki kell dobni mert a hab bele van kötve és persze centirozni is egy kínlódás de SHTF után nem ez lesz a gondom
....valami ilyesmire gondolok http://www.motorrevu.hu/motorteszt/d...asonlito_teszt
Emlékszem ,hogy olvastam valahol,hogy létezik olyan amivel tele lehet fújni és örök élet meg egy nap..de ha ilyen olcsóbb ideiglenes javítás van akkor,ha már nyugalmasabb a helyzet,hát szerelünk,ragasztunk...pár belsõ gumi és ragasztó készlet biztosan kell....szerszámok,tartalék ékszíj,hûtõjavító + ilyenek...
..mondjuk abba van igazság,hogy kívülrõl olyan semmitmondó legyen..akkor nem irritál senkit...belülre sem gondolok óriási dolgokat...
Leszigetelve és valami megnyugtató meleg színnel leburkolni,két oldalra polcok,középre a horgászágy ami összecsukható,hálózsák van,takarók,pár kanna üzemanyag és víz,takaró fóliák álcázásra,terasznak és esõvíz gyûjtésre,bogrács,gázmelegítõ palackokkal,szerszámok,a bob,ruházat és tartós élelmiszer,peca cucc,szék,kis asztal,kis kád mosni és tisztálkodni,lapát és a csomagtartóra két erõs deszka,kézi csörlõ és kötél,vödrök és edények,védelmi felszerelés,pótalkatrészek..esetleg egy összecsukható bicaj...
Erõs mûanyagból kell esztergáltatni merevítõket amit a felnihez lehet fogatni. Afgánba ezt használják a civil kocsikon.
lenne pár kérdés...
Ha beteszek plusz aksikat ,bírja a generátor,nem lesz baja?
Mivel lehetne leszigetelni belülrõl az autót,hogy hûvösebb ill. melegebb legyen,de ne párásodjon be a szigetelés alatt?
A sima szívó dízel motorok mennek mással is pl fáradt olaj,motorolaj,háztartási fõzõ olaj,stb?
A kresz szerint ki lehet venni az elválasztót a fülke és a raktér között ill az ablakokra lehet belülrõl függönyt tenni?
Tudtok olyan cuccot ami rendkívül érzékeny a mozgásra és fel lehetne használni buktató drótos riasztónak ill csomagba stb ...ha megmozdítják riaszt vagy relének fel lehetne használni?