Eredeti hozzászóló
SSG Cooper
Remek kis zsákokat linkeltél :)
Az elsõ tényleg MFH? Láttam ugyanitt más színben, de a márkát nem írják le, vagy csak elkerülte a figyelmem. A Reintexrõl eddig jókat hallottam, több ismerõsöm is vásárolt már tõlük, elmondásuk szerint jó cuccaik vannak. A három közül talán errõl a legkevesebb tudni, ennek kellene a legjobban utána járni.
A másodikról részletes teszt van, ez sokat segíthet a választásban. Eredeti hadi gyártmány, a minõség adott, tény, hogy nem új. Mivel minõségi, így talán a használtsága kevésbé meghatározó, mint más zsákoknál.
A harmadikat, ezt a Quechua-t magamat is nézegettem, személyesen is megtekintettem a Decathlonban. Igazán kiváló zsák, ez is remek minõség. Új, és a 10 év garancia nagyon nagy pozitívum, ez meg a másik kettõnél hiányzik. A leírásban is benne van, hogyha gond van vele javítják vagy cserélek. Saját tapasztalat: A Decathlonban ilyesmit mindig cserélnek, ha szükséges (hátizsákot, kiegészítõket, jó mondjuk biciklit pl. nyilván nem). Egy ilyen kaliberû cég ilyen terméknél úgymond "nem vacakol". Egy gyors csere kényelmesebb nekik is, mint heteken át tartó szervízügyintézés.
Hmm, nehéz választás. Elõször talán az "ismeretlen" MFH-t zárnám ki. A másik kettõ közül a döntésnél az ár és az ûrtartalom a Bergen mellett szól, a 10 év garancia meg a Quechua mellett. Tegyük hozzá, lehet egyikkel sem lenne gond 10 éven keresztül, de jó ha van egy ilyen "biztosítás".
Innen a döntés már csak beállítottság kérdése szerintem: van akinek a katonai jön be, és nem foglalkoztatja, hogy használt, mert bízik a minõségben. Van aki meg elvbõl csak újat vesz, igaz az ár is magasabb, a minõség itt is adott. Mindkettõ kiváló zsák.
Végítélet :) :
Nekem a katonai zsákok mindig is szimpatikusabbak voltak, ezek közül személy szerint én a Bergent választanám.
Többiek, vélemény?