Rozsdamentes acél. 1.77 dl. A lényeg hogy 5 csillagos és sokan értékelték, tehát rosszul nem járok vele. Ennyi pénzért meg fõleg nem.
Printable View
Rozsdamentes acél. 1.77 dl. A lényeg hogy 5 csillagos és sokan értékelték, tehát rosszul nem járok vele. Ennyi pénzért meg fõleg nem.
Aha, mérete inkább flaskára utal, olyanom nékem is van és nem is üres. Linkelj képet róla légyszives.
Igazad van, rosszul írtam. Flaska, nem kulacs. Olyan amilyenbõl az unalmasabb üzleti összejöveteleken kortyolnak egyet-egyet az üzletemberek. :haha:
Háát én az unalmasabb összejövetelekre 2 viszek magammal, itt nem írom le mivel töltöm.
Bolhapiacon vettem õket 1000Ft ért kínálták (enyhén diópálinka illatú) darabját használtan.
Természetesen komoly vásárlóhoz illõen 800 Ft-ra lealkudtam darabját, és megkérdeztem grátisz kaphatnék bele olyan folyadékot amit azelõtt tároltak bent. :D
Talaltam egy jobbat: Csatolmány 3749
Elég jó árban vannak. :) Mennyi most egy font 350 forint?
Elég jó vétel volt. Az elején kényelmetlennek tûnt, de mostanra annyira megszoktam hogy nagyon megszerettem. Kicsit bejáratódott, a hátulja is hátradõl ha akarom (az elején az se mûködött rajta). A 3 hónap alatt nem volt vele baj. (A csavarok tetejérõl lejön a mûanyag fedõ, de az csak optikai tuning a széken, úgyhogy az nem érdekel.) Nem bántam meg hogy megvettem! :D
Bevasaroltam, 4.5 kg tengeri herkentyu 800ft-ert, rakos teszta rulez! Csatolmány 4042
Milyen állat a surimi?
Rákerestem, a képek szerint úgy néz ki mint a garnélarák.
Nem prepper dolgok. Ezeket vettem.
https://www.youtube.com/watch?v=wXD6nhhZnGo
:)
Ami falun a flex, a panelban az ütvefúró. :D Minél nagyobb a fúró, annál nagyobb a respect. Ezért régi vágyam volt (és sokszor bizonyult rövidnek az átlagos méret) egy hosszú készlet. Most volt az aldiban, így beszereztem egy 3 db-ost, 100 cm hosszú fajtából.
Szerintem a kocsiban fogom tartani a legvastagabbat (16mm), arra majdcsak nem mondják, hogy kkv. eszköz, pedig közelharcban jó szolgálatot tehet.
Ma átvettem egy Kocsis nagycaklit :):D:szeret:
Off
Én egy darab 1/2" os horganyzott csövet "rejtegetek" a kocsiban. Szépen felkócoltam a meneteket rajta, csak hogy látsszon hogy be akarom építeni. Egyébként meg népnevelõként utolérhetetlenül hatékony. :D
OFF folytatása
Nálam egy 128 cm hosszú tömör rugalmas bambusz jo várja az érdeklõdõket a hátsó ülés mellett.
ON
Halcsontról lepucolt halhús gyárilag újraformázva rákhús szerûen...
http://en.wikipedia.org/wiki/Surimi
Egy tipp mindenkinek....aki szeret kocogni...és aki nem...én csináltam a lábak erõsítésére egy kiselejtezett bicikli gumi belsõbõl + súlyt....körbe ér a derékon,meg van töltve vizes homokkal és két 10 centis hengeres vasrúddal lezárva,és megkötve,a kilógó kötéllel a derékra kötve...elhagyatott, sötét,néptelen helyeken történõ kocogáshoz kötelezõ darab,,,,;)
....de ha túlélési szituba gondolkodunk,tele lehet minden jóval tömi, ami nem nyomja a derekat...és van egy tökéletesen vízálló,nem feltûnõ túlélõ csomagunk is....
..tartalom..a háthoz két darab pezsgõ tablettás henger benne,horgász cucc,mini iránytû,víztisztító tabletta,fájdalom csillapító, pezsgõ vitamin tabletták,gyufa,szikravetõ,tûzgyújtó kocka,kifelé haladva,két zárható zacskóba(kulacsnak) egy pár zokni(kötelezõ,fõleg télen és melegbe),hengeres kötszer,szig.szalag összenyomva,,bicska,becsomagolva zacsiba wc papír,majd két mars csokival lezárva,és van köteled is amivel megkötöd,a gumibelsõ is tetszés szerint hasznosítható,akár a nadrág szíj helyett is használható.
Na jó a tömör kicsit erõs kifejezés, inkább olyasmi szerkezete van mint a csontnak...porózus. De lehet csak a levágásoknál...még nem fûrészeltem ketté középen. Mindenesetre fegyveres gyakorlásra kiváló.
Tömörré is tehetõ az említett ólmos módszerrel :) és így.
A mai napon nyugdíjba küldtem a szolgálatban megfáradt Fuji Finepix s9500 fényképezõgépemet. A stafétát átvette egy Sony alpha SLT-a58. Remélem hasonló kalandokat élünk át együtt és sok szép emléket örökít meg a számomra.
Rendeltem 9 pulóvert. Sok évig el leszek így látva pulóverekkel. :haha:
Születésnapomra megleptem magam, egy Nike tornazsákkal.
11,5 kg-os gázpalack (5000ft) + csere telire (4300ft). Különbözõ szemeteszsákok, ragasztószalagok, mûanyag poharak, tányérok... (Selco nyomán).
Néhány filmet már mutattam, de vettem még hozzájuk néhány DVD-t és Blu Ray-t. Készítettem egy videót is róluk.
https://www.youtube.com/watch?v=Svaf39FwObE
200 db. klasszikus borotvapenge, 6000 Ft. Két évig tutira elég lesz.
És még mennyi minden másra használható.... :thumbup
Mentem az iroda-üzletbe, találtam új nyomtatót 140 dollárért. Aztán hazajöttem és megvettem ugyanazt a típusú nyomtatót Amazonról, 100-ért. Így vehettem 3 olcsó filmet is mellé és még maradt is kábé 20 dollárom. :thumbup
Canon PIXMA MX922 Printer with Scanner + Copier + Fax
Valószínûleg úgyis ugyanarra használom mint a másikat használtam. Fekete fehérben nyomtatok vele is vagy 10.000 lapot. :) A másik nagyon jól bírta, csak elkoszolódott a feje, régebbi típus amit már nem lehet megkapni ($50-ért vettem, most meg már $150), hibákat jelez, meg bekapcsolni is nehéz. Úgyhogy jó lesz ez az új. Jó hogy itthon felírtam hogy miket láttam Amazonon, így össze tudtam hasonlítani a típuskódot a boltban. Szeretek okosan vásárolni. :cool:
Megnéztem az Amazonon, jófajtának tûnik. Hasznos a WIFI támogatás, tudsz a telefonodról még a garázsból is nyomtatni.
Ha napi szinten használod nem fog beszáradni a nyomtatófejbe a tinta. Színest is használd ha ezt a problémát el akarod kerülni.
Mindazonáltal nékem a Samsung ML-2165W WIFI-s lézeres jött be eddig a legjobban.
http://p1.arukereso.hu/mid/90762702....g-ml-2165w.jpg
Ritkán nyomtatok, ez miatt a régi HP tintasugaras sajna be szokott száradni.
Azzal én nem sokat érek, mert az én utolsó telefonom még valahogy így nézett ki. (A márkája nem biztos hogy ez volt.)Idézet:
Hasznos a WIFI támogatás, tudsz a telefonodról még a garázsból is nyomtatni.
http://wordtree.com/wp-content/uploa.../Old-Nokia.png
De azt is eladtam vagy 10 éve. :haha:
A HP márkával voltak bajaink. Volt egy HP nyomtatónk, 8 centirõl leejtettem és azonnal elromlott. Néhány papírfecnin kívül nem is nyomtattam ki vele mást, elõtte. A Canon magas helyekrõl is leesett, de sose lett baja tõle. Úgyhogy maradt a márkahûség és az új is Canon lesz.
Pár ezer forintért vettem használtan. Nekünk bejött!
Tésztát is jól készít a veknis kenyereket-kalácsot meg full automatikusan.
Csatolmány 5427Csatolmány 5428Csatolmány 5429Csatolmány 5430
Azoknak jó, akik tudni szeretnék mi van a kenyérben, de nincs idejük a tradicionális módszerekkel pepecselni. Hátránya, hogy a fogasszíj 3-4 évente el szokott benne öregedni és szétporlad (amit pótszíjat árulnak, az ugyanolyan szar mint a régi, olyan mintha valami megsárgult lágy mûanyagból lenne gumi helyett, ami idõvel kiszárad és szétesik), iparit meg a pontos méretekben szinte lehetetlen szerezni. :D Kerékpárlánc kéne bele. A többi része általában bírja. A fogyasztása nem érdekel, mert olyan minõségû kenyeret/kalácsot kapok cserébe, amit a boltban nem tudnék megfizetni. Mióta megvan, nem voltunk kenyérért. Tapasztalat, hogy néha a süteményeket is érdemes kenyérlisztbõl készíteni, a kenyerek meg (vajjal-tejjel) annyira finomak, hogy a széleit is örömmel szoktam megenni, amíg a bolti kenyérnél általában a kutya kapta meg. Ha sütés után felszeleteled, és bezacskózod, vagy rongyba tekered, nem fog kiszáradni.
Csatolmány 5431
Anyámnál is a második megy tönkre a szíj miatt, ráadásul úgy van összerakva, hogy roncsolás nélkül szét sem lehet szedni.
De direkt csinálják.
Bezzeg a 20 (25?) éves japán "funai" kenyérsütõk. néhány darab még mindig kitûnõen mûködik.
Csatolmány 5433
Akkor még nem úgy tervezték a gépeket, hogy max 2 év (mire lejár a garancia) és kb tényleg csak annyi.
Megvettem a régi nagy álmomat!
Már akkor nagyon tetszett, amikor 2003 táján megjelent, de az új árát persze nem tudtam kifizetni érte.
Most így 11 évesen töredék áron már elérhetõ, megfizethetõ lett a számomra!
Ez egy megkímélt, Németországból behozott darab.
Óriási élmény vezetni. :D
Jó magam vettem egy eredeti SJ4000-es sport kamerát. Eredetileg youtubeozni vettem, de még rendesen nem volt használva. Ebben az istentelen melegben nincs kedvem semmihez se.
http://www.sjcam.com/110-thickbox_de...-sport-dvr.jpg