Ok, rendben, értem.
Printable View
Ok, rendben, értem.
Sok hasznos infot találtam itt,szivesen támogatnám,de sem amazon sem ilyen pay pay on nem,( sosem használtam ezeket ) de csekken igen.
Sajnos egyelõre csak az ajándékutalványos lehetõség és a PayPal van.
Végülis a PayPal- megcsinálhatom jol jöhet még,remélem nem bonyolult.
Segítségnek: http://www.youtube.com/watch?v=kaETi9RyB2k
Nem néztem a videót, én így csináltam:
bementem a bankba, mondtam, hogy szeretnék paypal-t. Kb 5 (na jó, aláírásokkal, nyomtatásokkal együtt 10) perc alatt megvolt, már csak otthon neten kellett egy regisztráció az oldalukra, és már vásárolhattam is. Ráadásul ami a legjobb az egészben, hogy virtuális bankszámla az enyém mellett, amire annyit rakok át, amennyit költeni akarok, így még ha hozzá is férnek a számlához, a fõszámlát nem tudják, melyik. Persze más a felhasználónév és a jelszó, mint a banki belépésnél, de elég biztonságosnak tûnik. Használtam is, eddig nem volt probléma. Talán havi 200ft-al fizetek többet, de benne van havi két ingyé levét automatából, még a kormány hasonló intézkedése elõttrõl.
Május hónapban 48 dollárt hozott vissza a fórum (1 adakozónak köszönhetõen). :beer:
Júniusban 27 és fél dollárt hozott vissza a fórum.
Eddig összesen 8.225 forint adományt kaptak a fórumtól állatmenhelyek. :)
Júliusban 19 dollár jött vissza.
Az augusztus elég gyengén megy, de azért remélem összejön 15 hó végére. Akkor újra adakozhatunk a fórum nevében egy állatmenhelynek. :)
Augusztusban a fórum 13.5 dollárt hozott vissza. Ami elég kevés, hozzánézve a többi hónaphoz.
5 dollár adomány ment egy állatmenhelynek a fórum nevében.
Akik tavaly befizettek MagyarPrepperFórum támogatónak, azok idén is megtehetik. ;)
Szeptemberben $18.50 jött vissza.
Október elsõ 2 hetében 10 dollár jött vissza.
Ezek a google hirtetések hogy fizetnek? Hány cent/forint jár egy megnyitásért?
Mindegyik reklám megnyitása ugyan annyit ér?
Az sok mindentõl függ. A magyar reklámok szerintem kevesebbet fizetnek, a nyugatiak jobban. Függ hogy ki meddig marad azon a helyen ahová a reklám viszi. Gondolom hogy aki azonnal lelép és nem vár vagy 5-10 másodpercet, azt nem számolja a rendszer. Azt se ha valaki sokat néz meg, azt se ha valaki egymás után sokat, azt se ha valaki egy nap sokat. Gondolom hogy a napi 4 lehet amennyit számol? De igazából ezt csak a Google tudhatja. A fórum átlagosan napi 30-60 centet hoz, de ez függ még attól is hogy van-e valamilyen ünnepnap az országokban. Akkor szintén többet fizetnek, mert több a reklám ha vásárlási idõszak van.
Szóval elég bonyolult a rendszere.
Októberben 23 dollár jött vissza a fórum reklámjaival.
hol kell beállítani, hogy mutassa a reklámokat? a céges gépemen teljesen reklámmentes a fórum, míg otthon látom mindet..ez pont fordítva lenne jó nekem.
Elvileg ahol nincs feltelepítve reklámszûrõ, ott kellene mutatnia. Lehet hogy a céges gépeden van valami olyasmi feltelepítve?
November elsõ 2 hetében 6 dollár jött vissza a fórum reklámjaiból.
November egész hónap: $15.50
Decemberben a fórum nagyjából $22-t hozott vissza.
Akkor most hogyan áll az egyenleg? A reklámbevétel fedezi az anyagi költségeket? Mert gondolom az idõráfordításodat akkor sem, ha egy nullával több lenne minden szám végén.
Ez köszönhetõ az orosz lányok házassági ajánlatának :)
Szépen lassacskán visszajön a befektetett összeg. Még van 14 hónap befizetve elõre. Annyi idõ alatt vissza kéne hogy hozza, illetve ha lehetne hozhatna még jóval többet is, mert ha lejár a 14 hónap akkor újra kell foglalni a szerveren a tárhelyet, újravenni a domaint és van azon túl is néhány kisebb költség. Szerencsére a fórummotort nem kell megint megvenni. :)
(Állatmenhelynek már rég küldtem pénzt, talán majd azt is beiktatom. Az a néhány dollár nem olyan nagy összeg, néha kibírja a fórum és jó ügyre megy. :thumbup)
Január elsõ két hetében a fórum a reklámbannerekkel $6-t hozott vissza. Látszik hogy már január van, ilyenkor visszaesik.
Február elsõ két hetében $5-t.
Egész februárban $12.50 jött vissza.
Március elsõ két hetében $8 jött vissza.
Egész márciusban $13.7 jött vissza.
Az elsõ 2 évben visszajött a befektetett pénz majdnem egésze (-adók).
A következõ 11 hónap visszajött összegét és az adományt ha valaki küld, az megy a következõ 3 éves szervertárhely-elõfizetésre, domain-név meghosszabbításra és hasonló dolgokra. :beer:
Az reklámcég megint változtatott, úgyhogy most már csak megsaccolni tudom hogy nagyjából mennyit hoznak vissza a reklámok. Bonyolítottak a dolgon, nem tudom hogy miért. :(
Olyan 10 dollár jöhetett Áprilisban és volt egy adakozó is 10 fonttal (köszönet neki érte). :beer:
Az elsõ 15 napon csak 4 dollár jött vissza.
Május, $11.20
Július elsõ 2 hetében 7 dollár jött vissza a reklámokból.
Már csak 7 hónap van hátra a tárhely/domain újításig.
Egész Júliusban talán 10 dollár jött vissza a reklámokból.
Augusztus elsõ két hetében 6 dollárt hoztak vissza a reklámok. A mai nap volt az eddigi talán legrosszabb. 7 forint jött és annyi. :hogymi:
Remélem karácsony környéke beindul, mert Márciusban kell fizetnem majd megint a tárhelybérletet, domain név hosszabbítást, meg néhány kisebb dolgot is. :(
Elõre is köszönöm. :thumbup
Nem tudom pontosan mennyi lesz majd a hosszabbítás, szerintem olyan $200 körül lesz még 3 évre. talán kicsit több. Majd meglátom. :)
Elõször a K. Revenge van soron, de tervezek én is küldeni néhány ezrest (amikor lesz), de csak forintban. :) Pár hónapon belül.
Ajándékutalvány is oké. Azt hiszem azt névtelenül is lehet küldeni. :) De egyelõre ráér az egész, márciusig még van idõ.
A múlt hónapban $17 jött. Viszont most az elsõ héten csak másfél dollár, ami nagyjából semmi, egyáltalán nem fedezi a fórum fenntartását. :( Olyan napi 50 cent nem ártana, fõleg hogy már csak 5 hónap van a hosszabbításig, ami szintén komoly pénz lesz.